Ozana Barabancea a făcut voluntariat ca să poată intra în biserică! Ascultă cum cântă "Hristos a înviat"!

Ultima actualizare:

    Ozana Barabancea a purtat mască și coroniță tricolorefoto: Instagram
Ozana Barabancea a purtat mască și coroniță tricolorefoto: Instagram

Ozanei Barabancea i-a plâns sufletul la gândul că nu poate intra în biserică, pentru a participa la slujba de Înviere, însă celebra soprană a găsit o soluție salvatoare. Ea s-a înscris ca voluntar, așa că a împățit credincioșilor sfintele Paști și Lumina.

Slujba de Înviere a fost oficiată, sâmbătă noapte, în toate lăcaşurile de cult ale Bisericii Ortodoxe Române, de către preoţi şi personal clerical, dar fără a fi prezenţi credincioşi. Prezenţa acestora în biserici sau în apropierea lor a fost interzisă prin ordonanţele militare, având în vedere încercarea de a limita răspândirea coronavirus. Ozana Barabancea nu a putut rezista gândului că nu va fi în Casa Domnului, de Înviere, așa că iată la ce soluție a apelat. Costumată în port popular, cu coroniță și mască tricoloră, jurata de la "Te cunosc de undeva" (Antena 1) s-a înscris ca voluntar și a povestit întreaga experiență pe pagina ei de Instagram.

"Tricolorul să domnească, România să-nflorească! Am făcut voluntariat (pentru că doar așa puteam să mai intru în biserică) și am întâlnit oameni pe la porți care ne așteptau cu candela în mână și lacrimi în ochi! Impresionant moment! Am cântat pe stradă Hristos A înviat! Cu curaj și cu un timbru de soprană. Am cântat ca niciodată! Of, ce vremuri triste trăim! Dar mi-am savurat fiecare clipă în Biserică. Bucuria mea!"

"Hristos a inviat! Să vă gasească sănătoși, și răbdători, și cu inimile sus! Azi și ieri am făcut voluntariat și am trăit emoții de neuitat! Am întâlnit oameni care ne așteptau la porți cu lumânările pregătite să primească Sfânta Lumină și cu ochii în lacrimi! Așteptăm să trecem peste aceste clipe grele! Să învățăm să fim uniți și să ne susținem unii pe ceilalți! Slavă Lui Dumnezeu!", a mai scris soprana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net