Ozana Barabancea: «Doctorii nu mă lasă să-mi pun silicoane»

Ultima actualizare:
Rzvan a scpat  de 35 de kilograme
Rzvan a scpat de 35 de kilograme

Ozana Barabancea (49 ani) a ajuns la cuțit după ce ani de zile a încercat diferite metode de slăbit, diete sau sport. Dar decizia radicală de a-şi tăia stomacul în iunie 2017 a însemnat pentru jurata de la ”Te cunosc de undeva”, un nou început.

”Mănânc de trei ori pe zi, din cinci în cinci ore. Important este să nu beau nimic în timpul mesei, să beau cu jumătate de oră ori înainte, ori după masă. Recent, mi-am făcut operația de lifting circular, intervenția a durat cinci ore, cu nouă medici. Aș vrea să îmi pun silicoane, doctorul  mi-a zis că nu este cazul pentru că am tot ce îmi trebuie, eventual doar să îi micșorez și doar să îi reconstruiesc”, ne-a dezvăluit Ozana.

Vedeta Antenei 1 a trecut prin numeroase chinuri, fiind însă motivată și de copiii ei, Andrew (18 ani) și Gloria (14 ani): ”Am stat cu genunchii ridicați timp de două luni de zile, am dormit doar pe spate. Mi-aș dori să mai slăbesc trei kilograme, acum am 69 de kilograme, dar am avut 128 maximum”, a mărturisit Ozana.  

Răzvan Popescu e la dietă, dar face reclamă la pizza


    Rzvan a scpat  de 35 de kilograme
Rzvan a scpat de 35 de kilograme

Vestitul om de radio şi TV Răzvan Popescu (39 de ani) este de nerecunoscut în ultima vreme, fiind nevoit chiar să-și schimbe garderoba, după ce s-a subțiat vizibil: „În aceeaşi echipă de mai bine de patru luni. În timpul ăsta am scăpat de 35 de kilograme și cred că mai e loc pentru câteva. Lupta nu e nici pe departe câștigată, urmează cea mai complicată etapă, menținerea”, a scris Răzvan Popescu de la Radio ZU pe Facebook. El nu se află la prima dietă, iar fanii îl pot vedea prin Bucureşti sau chiar prin ţară în două ipostaze, pentru că, deşi a slăbit, Răzvan şi colegul lui, Flick, Domnul Rimă, apar pe multe panouri la o reclamă la pizza, realizată pe vremea când era mai dolofan. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net