Ozana Barabancea execută silit Opera Națională Română. Nu și-a primit toți banii

Ultima actualizare:

    Ozana Barabancea execută silit Opera Națională RomânăFoto Instagram
Ozana Barabancea execută silit Opera Națională RomânăFoto Instagram

Ozana Barabancea va executa silit Opera Națională Română, de altfel, instituția la care ea este angajată de ani buni. Jurata emisiunii «Te cunosc de undeva» a primit acordul judecătorilor de a putea trece la executarea silită împotriva Operei Naționale Române.

Această neînțelegere a pornit în urmă cu mai mult timp, atunci când Opera Națională Română trebuia să-i achite restanțe provenite dintr-o recalculare a salariului din trecut, dar pe care instituția a refuzat să o facă mai multor angajați, printre care și Ozana Barabancea, potrivit wowbiz.ro.

Instanța a dat dreptate chiar de anul trecut mai multor angajați care au deschis un proces colectiv prin intermediul sindicatului din Opera Națională Română. Instanțele de judecată au constatat că directorii instituției executată nu au aplicat o grilă salarială conform unei legi noi, care aducea unele beneficii financiare artiștilor. 

Ozana Barabancea, angajată a acestei insituții de ani buni, la fel ca artiști nu a putut intra in posesia sumei de bani care i se datora. 

Au început filmările pentru cel mai nou sezon al show-ului Te cunosc de undeva!

Cel de-al 14-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări fabuloase. Cei patru jurați, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, au făcut deja cunoștință cu cele 12 vedete-concurente și se declară încântați de ceea ce au văzut și auzit până acum la filmările și antrenamentele pentru primele ediții.

În acest sezon, în premieră la Te cunosc de undeva!, cei 12 concurenți vor intra în concurs astfel: opt dintre ei vor urca pe scenă împărțiți în patru perechi, iar ceilalți patru vor evolua solo.

“O să fie un sezon pontos, ca să zic așa, plin de glume, cu concurenți extrem de cunoscuți, iubiți și buni cântăreți. Doamne, ce o să-mi audă urechile în acest sezon! O să vedeți ce întrecere o să fie între ei! Și, ca noutate, avem parte și de actori foarte buni care vor să cânte”, spune jurata vocilor, Ozana Barabancea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
555 (10) jpg
"Încă foarte umflată și cu vânătăi, dar abia aștept rezultatul final", spune Andreea Popescu
555 (8) jpg
jocuri de noroc online pacanele shutterstock
ava jpeg
banner Doina Teodoru png
image png
banner tzancă uraganu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net