Ozana Barabancea, la slujba de sfințire a Catedralei Neamului: «Nu mă plătește nimeni să vin»

Ultima actualizare:

    Ozana Barabancea a participat la slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului Foto: Instagram
Ozana Barabancea a participat la slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului Foto: Instagram

Ozana Barabancea s-a numărat printre credincioșii care au participat duminică, 25 noiembrie, la slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului. Vedeta a publicat ulterior pe rețelele de socializare și un filmuleț din interiorul lăcașului de cult, având în vedere că aceasta s-a numărat printre cei 2.000 de invitați care au avut acces în edificiu în timpul Sfintei Liturghii.

Cântăreața Ozana Barabancea s-a numărat printre cei 30.000 de enoriași care au participat duminică la slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului din Capitală. Jurata de la „Te cunosc de undeva” a ținut să-și exprimele trăirile din cadrul evenimentului prin intermediul unui mesaj publicat în mediul online.

Ozana Barabancea a participat la sfințirea Catedralei Mânturii Neamului

Având în vedere că Ozana a avut acces și în interiorul edificiului în timpul Sfintei Liturghii, alături de alți 2.000 de oficiali, vedeta a ținut să imortalizeze atmosfera de dinainte de slujbă. Catedrala Mântuirii Neamului a fost sfințită duminică, 25 noiembrie, iar la ceremonie au participat zeci de mii de enoriași din toate colțurile țării.

Credincioșii au venit pentru a se închina la moaștele Sfântului Andrei. Slujba de sfințire a fost oficiată de Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, și de Sanctitatea Sa Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, Arhiepiscop al Constantinopolului – Noua Romă, alături de un sobor de mitropoliţi şi preoţi.

Ozana Barabancea, mesaj pentru „necredincioși”

„Nu mă plătește nimeni să vin, nu mă aduce nimeni cu forța, decât forța propriilor mele convingeri . Dacă acum 100 de ani la Alba Iulia au venit 100.000 de oameni să fie martorii Unirii, acum vor fi la București, la Catedrală, câteva zeci de mii de români pentru a fi martorii Concretizării. (..)

Catedrala Mântuirii Neamului mai este ceva – este altarul pomenirii tuturor eroilor știuți și neștiuți ai acestui neam, este locul unde la fiecare Liturghie vor fi pomeniți, la fel cum în toate bisericile ortodoxe din România la fiecare Liturghie sunt pomeniți acești eroi și „iubitoarea de Hristos armată”. (..)

Dacă ar sta puțin să se gândească toată liota de ziariști, de falși formatori de opinie și de cozi de topor plătite de diverse „curți domnești” care atacă de ani de zile aproape tot ce înseamnă creștinism ortodox (..) Măcar pentru rudele lor uitate să fie un pic mai rezervați ca să nu zic smeriți. (..)

În aceste vremuri marcate de scandaluri politice, de non valori care se cred valori și de materialism egoist feroce, măcar să ni se ofere un interval de decență și chiar tăcere, să ne putem bucura de Centenarul Unirii și de Concretizarea Catedralei. (..)Că doar pentru asta am ridicat Catedrala – o boltă peste prima noastră sută de ani, Catedrala Mântuirii Neamului – ca un drapel tricolor al credinței românilor în Sfânta Treime și în eroii care au luptat pentru existența acestei nații”, a scris Ozana Barabancea pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net