Ozana Barabancea, mesaj dur pe rețelele de socializare: «N-am să tolerez proasta creștere și mitocănia»

Ultima actualizare:

    Ozana Barabancea a intrat în gura prietenilor virtualși care au criticat-o foarte dur
Ozana Barabancea a intrat în gura prietenilor virtualși care au criticat-o foarte dur

Ozana Barabancea s-a supărat foarte tare pe prietenii virtuali care au criticat-o pentru o fotografie nereușită pe care vedeta a publicat-o pe rețelele de socializare. Ozana Barabancea a fuglerat pe Facebook făsându-și singură dreptate.

Ea a fost foarte criticată de prietenii virtuali care au observat câteva imperfecțiuni ale unei fotografii pe care a publicat-o pe Facebook. Imaginea a primit multe reacții negative, iar Ozana nu  a stat pe tușa și și-a apărat imaginea.

Cineva i-a adresat câteva cuvinte dure, la care Ozana a avut un răspuns rapid. „De ce v-ați supărat așa pentru o poză nereușită? Așa grav este că mi-am făcut o poză mai ... altfel? Începeți să vă dați toți cu părerea, să faceți conferință, să puneți în discuția Senatului poza cu buzele și rujul meu? Ce duminică urâtă aveți!”, i-a răspuns Ozana Barabancea respectivei persoane.


    Ozana Barabancea a publicat o fotografie pentru care a fost aspru criticatăFoto Facebook
Ozana Barabancea a publicat o fotografie pentru care a fost aspru criticatăFoto Facebook

Însă reacția Ozanei nu a fost de ajuns și artista a mai publicat o fotografie în care a explicat tot.

“Ce nație suntem? Mi am pus o poză mai nereușită și ați luat foc ! Comentați jignind, vă exprimați urât, îmi scrieți în privat și mă luați la șuturi de parcă am făcut o lovitură de stat și nu știam! Bine că aflu de la voi, cei fără de păcat, frumoșilor, deștepților, carismaticilor, veșnic câștigătorilor, olimpicilor, matematicienilo , artiștilor, mult prea smeriților ce sunteți! Chiar așa! Am făcut o poză nașpa! Bine că a fost doar o poză. Bine că n-am dat foc Casei Poporului, bine că sunt eu nașpa și voi sunteți imaculaț. Facebook-ul este o plajă pentru a ne spune părerea… dar controlați-vă agresivitatea verbală, fraților, că nu ne tragem nici de șireturi, nu mergem nici la același duhovnic, nu călătorim împreună în tren, nu facem schimb de haine, nu împărțim pungă cu pufuleți, nu ne mirosim șosetele”, a scris Ozana

„Dacă am greșit postând vreo poză nereușită, ce v-a trezit sentimente josnice, îmi cer scuze ! Promit să nu mai fac! Vai, dar am să veghez toată noaptea cerând inspirație divină să vă fac pe plac! Să nu cumva să vă mai supăr, pe voi, cei care doar mă urmăriți ca să mă “înghesuiți la colț “ca pe corigenta clasei ! Dar n-am să tolerez proasta creștere și mitocănia! Azi am șters peste 100 de persoane! Am timp! Mai bine puțini și buni decât mulți și proști! Exchiuzmaifrenci!”, a completat ea.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net