Ozana Barabancea, reacție halucinantă după incendiul din Club Colectiv

Ultima actualizare:

    Cântăreața a avut o „ieșire" necontrolată, pe o rețea de socializareFoto: Arhiva personală
Cântăreața a avut o „ieșire" necontrolată, pe o rețea de socializareFoto: Arhiva personală

În timp ce țara este în doliu, după incendiul produs în club Colectiv, alții aruncă vina pe trupa care a concertat vineri seară (30 octombrie). Ozana Barabancea (46 de ani) a publicat un mesaj revoltător, în care îi acuză pe artiștii din trupa Goodbye to Gravity de „scrizofenie mentală”. Cântăreața susține că „Satana este peste tot" și că „educația include credință și evitarea faptelor rele".

Tragedia care s-a produs vineri (30 octombrie), în club Colectiv, s-a soldat cu moartea a 27 de persoane și rănirea a altor aproximativ 200 de oameni. Klaus Iohannis s-a dus să vorbească cu victimele internate la Floreasca, iar Guvernul va decreta trei zile de doliu național. Amintim că solistul trupei Goodbye to Gravity, Andrei Găluț, se află în stare foarte gravă, iar chitaristul Vlad Țelea și-a pierdut viața. Mai mulți artiști și oameni politici și-au exprimat condoleanțele și au anunțat că vor susține familiile victimelor. Însă, Ozana Barabancea s-a decis să-și expună prejudecățile într-un mesaj publicat pe pagina ei oficială de Facebook.

Ozana Barabancea: „Satana e peste tot"

Cântăreața îi acuză, fără nici o rușine,pe cei din trupa Goodbye to Gravity. Ea susține că ei au provocat această tragedie. Artista pare să creadă că victimele sunt de vină pentru ceea ce li s-a întâmplat vineri seară (30 octombrie).

„Ce versuri promovau artistii aceia ? Ce promovau ei? o schizofrenie mentala.....sa vibreze nenorocirile si gandurilev negative.Nu vindeca nimic,dincontra.sper sa nu ajunga pe piata asemenea chemari negative ,si sa fie un semnal de alarma pentru noi toti . Farell a compus Happy si noi compunem invitatii la ura si uitarea sinelui. Mantra este o ruga sfanta.Titlul albumului este o jignire la adresa spiritualitatii.Din pacate, ce au scos pe gura , aia s a intamplat.Suntem in a 5 dimensiune.Tot ce gandim se materializeaza mult mai repede ca inainte.Avem o demonstratie trista facuta azi noapte in clubul Colectiv.S-a murit in colectiv.Cui ii face bine sa mearga noaptea in locuri obscure si sa bea , sa si o traga prin W.C uri si sa vomite apoi in taxi ? Doar pentru ca e....cool ?Ce moda e asta ? Daca te curteaza vreo depresie hai la psiholog , sa previi . Mai degraba previi decat sa ajungi pe la spitale victima colaterala. Toti suntem vinovati ! Toti ne-am stricat valorile si suntem precum oile. Se merge in cluburi ca e la moda... Eu nu merg. Mi am pierdut " prietenii " ca prefer sa citesc o carte. Decat sa dau 1000 de euro pe o masa la Bamboo mai bine merg la Londra in weekend si viItez Muzeul de ceara”, a scris Ozana Barabancea. (textul îi aparține în întregime și nu a fost corectat n.r)

Totodată, Ozana i-a răspuns unei admiratoare care spunea că nu ar fi trebuit să se afle minori în Club Colectiv. Răspunsul artistei este la fel de haluncinant ca primul mesaj publicat de ea: „Educatia include credinta si evitarea faptelor rele... satana este peste tot. Tentatia este peste tot. Educatia te invata sa o eviti .... se eaga una cu alta".

Între timp, Ozana Barabancea și-a sters textul de pe pagina ei oficială de Facebook și a încercat să-și ceară scuze, simțindu-se „forțată" de oamenii care au fost absolut șocați de gestul ei:„Stau sa ma intreb daca ar trebui sa imi cer scuze ca imi spun parerea ...sau pentru ca nu ma fac explicita. Evident ca sufar si sint sub soc ca noi toti. Cei ce nu sunt deacord cu mine au dreptul sa o faca. Cred ca ar fi mai bine sa mergem sa donam sange decat sa scriem pe facebook. Aveam dreptate cand spuneam ca iau o pauza pana pe 20 noiembrie. Mai bine o respectam. Scuze. Condolente familiilor ! Atat".

Textul integral publicat de Ozana Barabancea

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg