Ozana Barabancea s-a apucat de sală! Ce tricou transparent a ales

simeon stalpnicul png

Aflată într-un continuu proces de slăbire, după o operație de micșorare a stomacului, celebra soprană s-a hotărât să facă si sport pentru tonifiere. Echipamentul ales a atras însă atenția tutuor celor din sala de sport.

Jurata de la „Te cunosc de undeva” (Antena 1) a slăbit 40 de kilograme, după operaţia de micşorare a stomacului, astfel că acum are nevoie şi de o tonifiere a trupului. Zilele trecute, Ozana Barabancea (48 de ani) a apelat la ajutorul doctoriţei Daniela Căţănaş, unde a ales doar terapii non-invazive. Cum a fost liftingul facial cu fire Aptos care nu schimbă fizionomia naturală a feței. 

Cum și restul corpului are nevoie de îngrijire maximă în această perioadă de slăbire accelerată, Ozana a acceptat să meargă inclusiv la sala de sport, pentru tonifiere. Ajutată de un antrenor personal, vedeta optează de fiecare dată pentru exerciții de intensitate medie și ușoară, cel puțin momentan. Fanii au taxat-o repede pe soprană, și nu din cauza tricoului care era poate prea transparent, ci din cauza accesoriilor la care nu a renunțat nici la sală. ”Arăți bine, succes în continuare, dar lasă bijuteriile acasă când emrgi la sală”, i-a transmis un admirator. 

simeon stalpnicul png
anamaria prodan3 png
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
1 meghan kate jpg jpeg
goia voltaj jpg
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
lacul vidra PNG
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
Kate Moss
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 0810 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
goia voltaj jpg
Kate Moss
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
anamaria prodan3 png