Ozana Barabancea va ajunge din nou pe patul de spital: «Mai vreau sânii și coapsele»

Ultima actualizare:

    Ozana Barabancea vrea să se opereze
Ozana Barabancea vrea să se opereze

Ozana Barabancea își dorește să mai schimbe câteva lucruri la ea, astfel că, va ajunge din nou pe patul de spital. Vedeta nu se simte bine în pielea ei nici acum, după ce a slăbit atât de mult. Își dorește să-și opereze sânii și coapsele, dar ia în considerare să facă și o rinoplastie.

Vedeta nu se gândea că va ajunge să arate atât de bine, dar cu toate acestea, ea simte nevoia să mai modifice câteva lucruri la ea, să se simtă mai sigură pe ea.

"Nu am crezut niciodată că pot arăta aşa. Mi-a fost frică să mă uit în oglindă, am spus: Doamne, nu sunt eu asta. Totul doare, dar am oameni lângă mine care mă ajută. Operaţia de stomac a fost mai uşoară, acum trebuie să stau pe spate, acum nu pot să mă mai mişc dreapta, stânga, mă ţine, dar când mă văd în oglindă zic că merită tot efortul. Nu am putut să merg la biserică, nu pot să merg, dar a venit preotul acasă... Doctorul mi-a spus că o să arăt ca în liceu. Trei luni am negociat cu mine. Am făcut trei operaţii în una: spate, burtă şi blefaroplastie. Mai vreau sânii şi coapsele, unii spun că am am un nas urât, eu nu cred, dar dacă e nevoie îl operez şi pe ăsta." a declarat Ozana Baranacea la "Acces Direct".

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net