INTERVIU EXCLUSIV Ozana Barabancea dezvăluie ce personaj i-ar plăcea să interpreteze la «Te cunosc de undeva»

Solistă, actriță, profă de canto sau jurată, Ozana Barbancea (52 de ani) se întoarce cu mai multă poftă de show în cel de-al 17 lea sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva" de la Antena 1. Am stat de vorbă cu ea în pauzele de filmare și am aflat detalii de culise și ce proiecte mai are vedeta.

Ozana barabancea copii png
  • Click!: Te întorci jurată la emisiunea preferată a milioane de telespectatori. Pentru tine ce înseamnă "Te cunosc de undeva"?

Ozana Barabancea: Pentru mine, transforming show-ul "Te cunosc de undeva!" de la Antena 1 este pricina ambiției şi a permanenței reformulări profesionale. Este validarea mea și obligativitatea mea de a mă perfecționa, pentru că la rândul meu să pot cere lucruri de la concurenţi, de la un sezon la altul.

  • De cine îți era cel mai dor dintre colegi?

Am ajuns deja la al 17-lea sezon al show-ului, deci revenirea pe platou este ca o întâlnire între prieteni. Mi-era dor de toţi şi mă bucur că ducem povestea asta mai departe în fiecare an.

  • Pepe este cel mai nou coleg. Ce relație aveți? Vă cunoașteți?

Doar cine a ratat cu totul emisiunea nu a auzit de câte ori i-am mărturisit că îl apreciez şi îl iubesc pe artistul Pepe. Pentru show este nou şi nu prea. A câştigat 2 sezoane şi 3 le-a ratat la mustaţă, de pe locul al doilea. Pepe este un muzician foarte bun, serios, talentat, aşa că şi din postura asta, de prezentator, ne va încânta, cu siguranţă!

Citește și: Miracolul care a reapropiat-o pe Ozana Barabancea de Dumnezeu: "A fost un șoc. Nu am vorbit cu nimeni"

ozana barabancea si dragos popa jpg
  • Sunt concurenți dintre cei noi cu care ați mai lucrat?

Da, sigur că sunt concurenţi cu care am mai lucrat, chiar emisiunea ne-a mai adus împreună, la un moment dat şi aici mă refer, de exemplu la Maria Buză, la Paula Chirilă, Romică Ţociu, chiar şi Cuza, în urmă cu vreo 3-4 ani a păşit pe scenă concursului nostru, cu Ana Odagiu, de exemplu, joc acum în „Cum să pierzi totul într-o zi”, la Rapsodia. Îmi amintesc cu plăcere de fiecare dintr ei. Dar sunt şi oameni noi, tonici, cu o super voie bună, dornici de exprimare şi de transformare, pe care abia aştept să îi cunoaşteţi.

  • Ce personaj v-ar plăcea să interpretați la "Te cunosc de undeva"?

Mi-ar face plăcere să îl dirijez pe Temişan cu un moment pe scena "Te cunosc de undeva!", cu orchestra mea sau, de ce nu, chiar un duet.

image
  • Ce părere aveți de nouă generație de soliști? Sunt mulți copii talentați... și trebuie să-i amintim și pe copiii dvs.

Aşa este, vin din urmă copii foarte talentaţi, sclipitori, care cu un pic de şlefuire pot ajunge nume mari pe scenă. Le spun tuturor, întocmai cum le spun şi copiilor mei, să nu se oprească nicio clipă din studiat!

Citește și: Ce mândră e Ozana Barabancea de copiii ei: «Datorită lor, mă simt și eu tânăra la 53 de ani»

  • Participați la multe concursuri muzicale în țară. V-ați dorit vreodată să ajutați un anume talent?

Mereu ajut, atunci când mi se cere ajutorul, şi nu se întâmplă de puţine ori. Dar nu ajută doar ajutorul, dacă îmi permiteţi acest joc de cuvinte. Trebuie să se ajute singuri, să „înveţe” să înveţe!

  • Vine Paștele, unde vreți să petreceți?

Nu m-am gândit încă, tot ce îmi doresc este să mă găsească Sfintele Paşti alături de copiii mei, pentru că dacă suntem împreună, sănătoşi, nimic altceva nu mai contează.

image
  • Ce proiecte aveți în afară de TCDU?

Pe 16 aprilie voi susţine un concert alături de Orchestra Lumini Sonore, pe care am inființat-o de Bună Vestire 2018! Voi dirija şi voi cânta, voi recita şi voi povesti alături de solişti vocali (Arlinda Moravă, Cristian Faur, Ina Elena Dincă, Vlad Miriță, Cristiana Damian, Codruţ Croitoru), şi nu în ultimul rând o voi dirija pe fiica mea, Gloria Barabancea. Aşa că vă invit pe 16 aprilie la Teatrul Elisabeta, începând cu ora 19:00.

Cine e Ozana Barabancea

Deși toată lumea o știe din show-ul transformărilor de la "Te cunosc de undeva", de la Antena 1, solista și actrița are o carieră plină de realizări. S-a născut în București și este cântăreață de operă dar și de jazz și a făcut parte din distribuția muzicalului "Chicago". Este profesoară de canto și are o mulțime de activități interesante. A jucat chiar și în două producții cunoscute: serialul "Doctori de mame" în 2008 și în pelicula "Supraviețuitorul", în același an. Are doi copii și este divorțată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net