Papaiani, în război cu autoritățile din Argeș, după ce și-a pierdut casa


    Sebastian Papaiani a murit marți, 27 septembrie, la vârsta de 80 de anifoto: arhiva Click!
Sebastian Papaiani a murit marți, 27 septembrie, la vârsta de 80 de anifoto: arhiva Click!

Sebastian Papaiani va împlini 80 de ani joi, 25 august. Pe lângă problemele grave de sănătate, cu care artistul se confruntă din luna mai a acestui an, Papaiani trebuie să-și mai facă griji și în legătură cu un proces care trenează de mulți ani, pentru casa actorului din Pitești.

Sebastian Papaiani a fost găsit de soția lui la sfârșitul lunii mai inconştient, în baie, după ce suferise un atac vascular cerebral. Actorul se simte mai bine acum, ba chiar primește invitații la evenimente în țară. Cu un umor amar, Papaiani a comentat pe contul personal de Facebook o asemenea invitație la zilele Argeșului.

„Vă mulţumesc pentru invitaţia dumneavoastră, care vine să confirme ceea ce gândeam şi eu, adică faptul că sunt un fiu al Argeşului. Spun asta, deoarece, în ultimul timp am început să am dubii asupra originii mele argeşene. Concret, în 2009, după 20 de ani de procese, am reuşit să redobândesc dreptul de proprietate asupra casei în care m-am născut, situată în Piteşti, strada Crinului, nr. 30.

Conform legii, deoarece nu s-a mai putut restitui în natură, în acelaşi an am depus dosarul cu nr.19757 la ANRP în 2009, iar în 2015, fiindcă nu am primit niciun răspuns, am revenit cu dosarul 82617, dar tare mi-e teamă că nu o să mai apuc ziua în care să-mi redobândesc cu acte dreptul de ma fi născut la Piteşti.

Din păcate, independent de ceea ce v-am relatat mai sus, mă văd nevoit să declin invitaţia dvs., întrucât starea mea actuală de sănătate nu-mi permite participarea la evenimente. Aş aprecia, însă, implicarea dvs. în rezolvarea problemei mele legate de origini şi vă promit că anul viitor, să reuşesc să-mi depăşesc problemele de sănătate şi să particip la evenimentul organizat de dvs. în calitate de piteştean «cu acte». În rest, vă doresc dumneavoastră şi piteştenilor mei multă sănătate, lumină în suflet şi să aveţi grijă de «cetăţenii de onoare» cât timp mai sunt în viaţă! Cu respect, Sebastian Papaiani-cetăţean de onoare al Argeşului” a scris actorul din “Numai iubirea” şi “Păcală”.  

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Imagine WhatsApp 2023 02 01 la 14 39 01 jpg
image
image
image
image
image
image
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg