Păr și barbă verde-neon! Cine sunt artiștii care o concurează pe Delia

Ultima actualizare:

    Cântăreaţa Delia preferă  perucile colorate,  ca să nu-şi strice părul
Cântăreaţa Delia preferă perucile colorate, ca să nu-şi strice părul

Vedetele fac tot posibilul să sară ”în ochi”. Dacă Gianina Corondan ne-a obişnuit deja, de mai bine de două decenii, cu ale sale coafuri-curcubeu, iată că acum, ea şi Răzvan Marian Bătrînu sau Boier Bibescu, pe numele lui de scenă, par să folosească acelaşi tub de vopsea de păr. Şi Delia este la modă.

Divele de peste Ocean dau startul, la fiecare început de an, în materie de modă. Cum multe dintre ele, printre care şi Rihanna, au  păşit pe covorul roşu al unor evenimente cu ştaif,  în ţinute verde-neon, iată că, hop!, şi vedetele noastre au intrat în horă. Gianina Corondan (48 de ani), prezentatoarea emisiunii ”Vizita de lucru”, difuzată de TVR, dar şi on-line, pe Internet, are o pieptănătură avangardistă. Însă Gianina a avut adesea părul vopsit în toate culorile, de la lila şi albastru, la roz şi verde, aşa că în privinţa ei nu mai este vorba nici despre o noutate, nici despre vreun sacrificiu, de dragul modei. Însă o adevărată apariţie tv a fost, deunăzi, la PRO TV, solistul de muzică rap şi hip hop, Răzvan Bătrânu, alias Boier Bibescu, a cărui barbă este tot verde-neon, ca o tufă de la Grădina Botanică. 

Cântăreţul a cunoscut celebritatea în 2011, cu piesa ”Dan Spătaru n-a murit”, el fiind însă şi finul de cununie al cuplului Antonia şi Alex Velea. Artistul Boier Bibescu nu a făcut decât să se conformeze modei internaţionale de coafuri şi de bărbi. Acest nou curent, cu bărbi vopsite în culorile curcubeului, este denumit “Mirman” şi s-ar traduce “Siren”, adică varianta masculină a unei sirene. Boier Bibescu a făcut din barba sa, pe care o aranjează în fel şi chip, un brand personal, fanii acestuia fiind încântaţi de look-ul lui excentric. Şi Delia are câteva fotografii cu părul verde, pe conturile sociale. Numai că celebra cântăreaţă preferă să nu-şi agreseze prea mult podoaba capilară, cu tot felul de vopseluri, prin urmare, ca să se alinieze trend-ului, ea apelează mai degrabă la peruci colorate, pe care le poartă la emisiuni tv sau pe scenă, la concerte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net