Parada militară la "Românii au talent". Au primit aplauze la scenă deschisă

Ultima actualizare:

    Internauţii nu au fost impresionaţi de parada militarăFoto: Captură video PRO TV
Internauţii nu au fost impresionaţi de parada militarăFoto: Captură video PRO TV

Ediţia din 2 martie a emisiunii "Românii au talent" a debutat spectaculos cu o paradă militară executată exemplar. Membrii juriului au apreciat momentul şi i-au felicitat pe concurenţi pentru lecţia de patriotism, dar şi pentru curajul de a păşi pe scena unui show de entertainment cu un număr atât de sobru.

Brigada 30 Mihai Viteazu a fost cea care a executat numărul remarcabil şi care a primit laudele juriului. Andi Moisescu i-a felicitat pentru curajul de a alege un astfel de număr la un concurs care se concentrează asupra amuzamentului.


    Parada militară a trecut în etapa următoareFoto: Captură video PRO TV
Parada militară a trecut în etapa următoareFoto: Captură video PRO TV

"Felicitări, mă bucur să văd că astfel de numere sunt aduse pe scena concursurilor de talente, respectele mele", au fost cuvintele prezentatorului. La finalul repretentaţiei, toţi cei prezenţi au aplaudat îndelung. Mai puţin încântaţi au fost internauţii, care nu au avut aceeaşi părere de bine şi nu s-au abţinut să scrie comentarii tranşante.

"Se pare că nu mai are statul bani şi a cerut întăriri", "La orice paradă militară cu sute de participanți există o sincronizare perfectă. Priviţi parada de 1 decembrie şi o să vi se zbârlească părul pe cap.....care e talentul aici?", "Promovați armata că nu mai aveți oameni,anul trecut ați pensionat 8000 de oameni cu bonusuri și acum ați deblocat 6400 de locuri, bunaă afacere ,iar remunerațiile lunare pentru copii ăștia care altceva nu fac, decât repetiții, sunt de rahat, rămân doar cu mândria și patriotismul, rușine Smap", au fost doar câteva dintre comentariile internauţilor.

Cei patru membrii ai juriului au fost fascinaţi de miliari şi le-au acordat "biletul" spre următoarea etapă, având cu totul altă părere faţă de cea a utilizatorilor de reţele de socializare.

image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2023 06 07 at 22 41 34 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
banner anamaria prodan png
antonia instagram jpg
FotoJet jpg
shakira 1 instagram jpg