Parastas de un an pentru Leo Iorga. Mesajul sfâșietor al soției: "Iartă-mă, te rog, că nu pot accepta noua viață"

image
Paula și Leo IorgaFoto: Facebook

Familia lui Leo Iorga i-a făcut artistului parastasul de un an chiar sâmbăta trecută, 31 octombrie, când în calendarul ortodox au fost și Moșii de toamnă. Cântărețul a murit de cancer pe 2 noiembrie 2019, la vârsta de 55 de ani, la 8 ani de când medicii i-au depistat cumplita boală.

Familia i-a făcut parastas regretatului artist sâmbătă, 31 octombrie, în ziua în care creștinii au sărbătorit și Moșii de toamnă. ”A trecut un an. Greu de explicat sentimentul atunci când revezi hainele pe care le-a îmbrăcat la ultimul concert, dar imposibil să nu fii mândru și recunoscător când realizezi ce a însemnat el pentru alte persoane. Fizic nu mai este printre noi, însă va rămâne întotdeauna... pentru unii Leo Iorga - artistul, pentru alții - Leo prietenul, pentru familie - Lila, pentru mine - tata. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Edy Iorga (31 ani), fiul cel mare al lui Leo Iorga, pe Facebook. Și soția artistului, Paula Iorga (53 ani), a consemnat pe Facebook pierderea cântărețului. ”Veșnică pomenire, Lila, scumpul și mult iubitul meu soț! Azi e un an de când seara continui să-ți spun noapte bună păstrând obiceiul... Iartă-mă, te rog, că nu pot accepta noua viață, Dumnezeu să te pomenească în Împărăția Lui! Amin”, a scris Paula. Aceasta și artistul au doi copii, Paul (24 ani) și Edy (31 ani).

image
Ținuta de la ultimul concert al lui Leo Iorga, la loc de cinste

Leo Iorga a fost diagnosticat cu cancer la plămâni în 2011, iar de atunci cancerul a recidivat în alte zone ale corpului. Regretatul artist s-a operat de mai multe ori pentru a-și salva viața, însă, în final, el a pierdut lupta cu necruțătoarea boală. A murit pe 2 noiembrie 2019 și a fost înmormântat în Cimitirul Bellu.

Citește în Ok! Magazine cu ce se ocupă cei doi fii ai lui Leo Iorga

Ion Hristescu png
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
6 baza 1 garsoniera jpg
gaz pixabay com jpg
Sumudica2 jpg
image
image
image
image
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png