Părintele Necula, partener al emisiunii ”Cronica Cârcotașilor”

Ultima actualizare:

    Din toamnă, părintele Necula va realiza “Pastila Antirid” la Cronica Carcotasilorfoto: turnulsfatului.ro
Din toamnă, părintele Necula va realiza “Pastila Antirid” la Cronica Carcotasilorfoto: turnulsfatului.ro

Membrii emisiunii „Cronica Cârcotașilor” vin cu surprize în această toamnă. Ei vor avea un partener nou cu „o capacitate extraordinară”, „un om cu care poți sta de vorbă ore în șir fără să-ți dai seama cum trece timpul”.

Părintele Constantin Necula va fi noul partener al emisiunii ”Cronica Cârcotașilor”, care va fi difuzată pe postul național Prima TV. Necula este unul dintre preoții care nu se tem de nou, de necunoscut, ci își depășește zona de comfort. Acesta este motivul pentru care realizatorii emisiunii Cronica Cârcotașilor l-au ales pe Părintele sibian Necula să fie protagonistul principal al "Pastilei Antirid", în cadrul emisiunilor din noul sezon.  

”Poate părea ciudat un preot lângă «Cronica Cârcotașilor», sunt de acord, dar până la urmă încercăm să facem împreună o pastilă antirid, ca să înțelegeți că nimic din ceea ce lumii îi este durere nu poate să-i fie străin unui om al Bisericii. Vom fi împreună câteva emisiuni, atât cât ne va îngădui Dumnezeu și sper s-o facem cu destindere și cu bucurie. Până la urmă, decât să rămânem în afara cronicii, nu e mai bine să fim cronicari împreună?”, a mărturisit părintele sibian în promo-ul emisiunii.

Vezi ce va face Părintele Necula la Cronică

Membrii „Cronicii Cârcotașilor” au dezvăluit pentru turnulsfatului.ro motivul pentru care părintele i-a cucerit. Ei au spus că Părintele Neculae este un un om extraordinar, are o cultură fără margini și pentru că iubește din tot suifletul ceea ce face: părintele este preot și pedagog în Sibiu. „Un om cu o capacitate extraordinară de a sintetiza și explica cele mai complicate dogme pe limba tuturor”, au mai spus realizatorii Cronicii Cârcotașilor.

"Există oameni cu har. Oameni care își pun tot sufletul în ceea ce fac și care te determină să iubești ce iubesc și ei. Părintele Necula este unul dintre ei”, au mai spus viitorii lui colegi.

image
image
image
image
image
image
banner Vica Blochina png
image png
image png
banner claudia patrascanu png
15 sophia loren 8710 jpg jpeg
banner stela popescu png
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
image
actualitate.net