Părinții lui Răzvan Ciobanu, în lacrimi lângă podium. Au primit câte o floare albă


    Răzvan Ciobanu s-a stins la 43 de ani, în data de 29 aprilie 2019
Răzvan Ciobanu s-a stins la 43 de ani, în data de 29 aprilie 2019

Emoții și lacrimi pentru părinții lui Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul care a murit acum șapte luni, la 43 de ani, într-un accident de mașină.

Ei au fost invitați vineri, 8 noiembrie, la Hotel Hilton din Capitală, la o prezentare de modă omagială cu creațiile fiului lor. Designerii implicați, printre care Romanița Iovan și Rita Mureșan, le-au dăruit la final flori. "Moment plin de emoție și iubire, designerii oferă o floare albă mamei lui Răzvan Ciobanu", a notat Romanița pe Facebook.

Șir de coincidențe, remarcat de Alin Gălățescu

iată ce scrie criticul de modă Alin Gălățescu pe Facebook, în urma celor două evenimente dedicate lui Răzvan Ciobanu. "Nu cred în coincidențe simbolice, însă, Gala AVANPREMIERE 20 - cu show-ul RĂZVAN CIOBANU - Clients Legacy - trebuia inițial să aibă loc pe 21 octombrie, dar am fost nevoit să îl mut pe 28 Octombrie. Chiar cu o zi înainte avusese loc parastasul de 6 luni...Apoi SOIREES DE LA MODE 22 - cu Tema RĂZVAN CIOBANU - Creative Legacy - trebuia inițial să aibă loc pe 6 noiembrie, dar a trebuit să fie mutat pe 7...apoi pe 8 noiembrie - fix de Sfinții Mihail și Gavril - Răzvan având și prenumele de MIHĂIȚă! Oricum, ambele au fost mari reușite, iar demonstrația noastră că RĂZVAN CIOBANU a fost un mare și inspirat designer, ce a lăsat urme adânci în universul clienților săi și în Istoria Modei Românești, a fost finalizată, clară și indubitabilă! Asta e tot ce contează! MULȚUMESC! tuturor celor ce ne-au fost aproape. Respect! Mă înclin. RIP!"

Carmen Bruma face sport
oana roman si marius elisei
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
constantin iacoban jpg
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea