Pariu că nu le recunoști? 5 vedete din România, parada modei pe stradă, ascunse sub masca de protecție

Ultima actualizare:

    Cristina Șișcanufoto: BLITZ
Cristina Șișcanufoto: BLITZ

E la fel de greu ca în finala Masked Singer România! Sub acește măști de protecție se “ascund” 5 vedete cunoscute din România, pe care le apaludăm că respectă regulile impuse în vremurile “Covid”. Le recunoașteți?

Masca de protecție, obligatorie și pe stradă, pentru că București se află în scenariul roșu, nu le împiedică pe vedete să facă parada modei și să își etaleze ținutele cool, elegante sau sport. Fotoreporterii Click! au surprins prin oraș cinci doamne pe care, fără mască, le recunoaște toată lumea.


    Cristina Șișcanu, greu de recunoscut cu această ținută foto: BLITZ
Cristina Șișcanu, greu de recunoscut cu această ținută foto: BLITZ

Cristina Șișcanu, camuflată la mall

Pe Cristina Șișcanu (35 de ani) am surprins-o în parcarea de la mall Băneasa și am recunoscut-o după... mașină. Concurentă în emisiunea “Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, soția lui Mădălin Ionescu se ascundea sub mască, șapcă, ochelari, iar ținuta cu bocanci și cămașă largă ne-a indus în eroare, căci ne-am obișnuit cu stilul vestimentar feminin al Cristinei.

Cristina Șișcanu, greu de recunoscut cu această ținută
Cristina Șișcanu, greu de recunoscut cu această ținută

Malvina Cservenschi arată ca o puștoaică

La 41 de ani, Malvina arată impecabil, putând fi ușor de confundat cu o fată care merge la facultate. Malvina a fost surprinsă la Mobexpert Băneasa, alături de o prietenă, îmbrăcată simplu, dar de efect: sacou alb, jeanși negri, pe față purtând masca de protecție.

Malvina Cservenschi, siluetă impecabilă
Malvina Cservenschi, siluetă impecabilă

Brigitte Pastramă, mască Louis Vuitton

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Brigitte Pastramă (44 de ani) alături de soţul ei, Florin, în timp ce se întoarceau de la cumpărături. La ținuta colorată, balenciaga, bruneta a asortat o mască pe măsură, tot de firmă. Masca Louis Vuitton costă 70 de lei.

Brigitte, haine și mască de firmă
Brigitte, haine și mască de firmă

Mirela Vaida arată impecabil după 3 nașteri

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Mirela Vaida (38 de ani) la volanul unui superb Mini Cooper S din 2020, în valoare de 50.000 de euro, în drum spre serviciu. Trebuie să remarcăm și ținuta Mirelei, una extrem de fresh, pantalonii și geaca din piele fiind parcă croite pentru ea. Unde mai pui că pantalonii vin ca și turnați pe posteriorul bombat, rotunjimi pe care Mirela le cam ascunde la "Acces Direct" (Antena 1). Și să nu uităm că Mirela are la activ și 3 nașteri.

Alina Sorescu, ținută elegantă
Alina Sorescu, ținută elegantă

Alina Sorescu, elegantă

Pe Alina Sorescu am reperat-o la Ikea Băneasa, împreună cu mama ei. La 34 de ani, Alina rămâne fidelă hainelor elegante, indiferent de locul în care merge. Fusta plisată, de culoarea vinului, a fost asortată cu geanta, iar contrastul cu sacoul și cu cizmele a fost unul fericit. Alina Sorescu nu a ales o mască de fițe, fashion, ci una de unică folosință, așa cum recomandă autoritățile.

Citește și:

INTERVIU Surpriză uriașă! Corbul a câștigat finala Masked Singer România. Ce vedetă s-a ascuns sub mască

FOTO Mirela Vaida e toată numai rotunjimi în pantaloni mulați. De 3 ori mămică, dar sexy de pică!

image
image
image
image
image
image
image png
366490016 18376719346054488 1825849702948085054 n  crop 1693804917 jpg
Charlie Munger jpg
image png
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp