Paștele în familie, alegerea celor mai multe vedete. Iată ce frumos au petrecut!

Ultima actualizare:

    Andreea Bănică,  Lucian Mitrea şi copiii  lor, Sofia şi Andrei
Andreea Bănică, Lucian Mitrea şi copiii lor, Sofia şi Andrei

Vedetele autohtone au serbat Paştele acasă, alături de soţi, soţii şi de copiii lor, buni de reclame. Andreea Bănică, Andreea Bălan, Gabriela Cristea şi Mădălin Ionescu au făcut pregătiri serioase pentru tradiţionala masă de Paşte. Pozele lor fac furori pe conturile sociale.

Mai multe vedete de pe plaiurile noastre mioritice au preferat să rămână acasă de Paşte şi să petreacă în linişte, alături de cei dragi. Andreea Bănică (40 ani), Andreea Bălan (34 ani), dar şi Gabriela Cristea (44 ani) şi Mădălin Ionescu (48 ani) au avut la masa de Paşte preparatele tradiţionale. Andreea Bănică şi soţul ei, impresarul Lucian Mitrea, au gătit împreună.

Gabi Cristea,  Tavi Clonda şi  fiicele lor,  Iris şi Bella
Gabi Cristea, Tavi Clonda şi fiicele lor, Iris şi Bella

Lucian a pregătit salam de biscuiţi, fiind însă atent supravegheat de micuţa Sofia Maria, fetiţa în vârstă de 9 ani a cuplului. Dar şi cântăreaţa a preparat ceva dulce, ciocolată de casă, pe care cei mici ai lor o adoră. Andreea şi Lucian mai au un băieţel, pe nume Andrei Noah, care arată ca de reclame. 

Mădălin Ionescu, Cristina  Şişcanu, Petra,  Ştefania şi Filip
Mădălin Ionescu, Cristina Şişcanu, Petra, Ştefania şi Filip

Nici cuplul Andreea Bălan- George Burcea (31 ani) nu s-a lăsat mai prejos. Vedeta a recunoscut că nu stă prea bine la capitolul bucătărie, învăţând de la soţul ei,  să facă cozonaci încă de anul trecut. ”Dacă m-aţi auzit în nenumărate rânduri că nu ştiu să fac aia, că nu ştiu să fac cealaltă, că nu stau în bucătărie, asta se va schimba. Astăzi, voi învăţa să fac cozonaci.

Andreea Bălan,  George Burcea  şi fiicele lor,  Clara şi Ella
Andreea Bălan, George Burcea şi fiicele lor, Clara şi Ella

De la cine? De la soţul meu.”, a mărturisit Andreea Bălan într-un videoclip pe care l-a postat pe youtube. Solista a făcut cumpărăturile alături de soţul ei, după care au gătit cot la cot pentru masa de Paşte: ciorbiţă rădăuţeană, pâine, plăcintă de dovleac, tocăniţă cu carne şi pilaf de orez. Cântăreaţa şi-a revenit spectaculos după cele trei intervenţii chirurgicale suferite după ce a născut-o pe Clara Maria. Ei mai au o fiică, pe Ella, în vârstă de doi ani şi jumătate. Gabriela Cristea şi soţul ei, Tavi Clonda (39 ani), au avut casa plină de musafiri.

Aurelian, Monica, Dora  şi finul lor au fost în Franţa
Aurelian, Monica, Dora şi finul lor au fost în Franţa

De luna trecută, de când vedeta tv a născut-o pe cea de a doua fetiţă, Iris Selena, Gabriela beneficiază de ajutorul soacrei sale, Elena Clonda. Cei doi mai au o fetiţă pe nume Bella Victoria Margot, în vârstă de doi ani. Familia lui Tavi a venit de la Braşov ca să petreacă împreună duminica trecută.  Dar şi soţii Mădălin Ionescu (48 ani) şi Cristina Şişcanu (34 ani) au petrecut acasă cu copiii.

Diana Enache s-a  cazat la Meteora
Diana Enache s-a cazat la Meteora

Pe lângă ouă roşii şi cozonaci, ei au avut friptură, mici şi salată de crudităţi. Omul de televiziune are o fetiţă cu cea de a doua soţie, Cristina Şişcanu, Petra (2 ani), şi doi copii din prima căsnicie, Ştefania (21 ani), studentă la ASE, şi Filip (15 ani). Alţii însă, printre care Aurelian Temişan (46 ani) şi Diana Enache (22 ani), fata lui Adrian Enache, au plecat în scurte vacanţe. Aurelian Temişan şi soţia lui, Monica Davidescu (46 ani), au petrecut Paştele la Paris, pentru a-şi răsfăţa fetiţa, pe Dora Maria (8 ani şi 5 luni), căreia i-au promis o vacanţă superbă la Disneyland. L-au luat în această aventură şi pe finul lor, Vlad (12 ani). În ceea ce o priveşte pe Diana Enache, tânăra a petrecut Sărbătorile Pascale în Grecia, în locuri de vis. Ea a publicat pe Facebook mai multe fotografii de la Complexul Monahal Meteora, al doilea mare şi important centru monastic ortodox al Greciei, după Sfântul Munte Athos. 

Au sărbătorit cu iubiții în casele lor din America și din Italia

Roma Dragoș Zaharia și Olga  Bălan, la o masă pe cinste
Roma Dragoș Zaharia și Olga Bălan, la o masă pe cinste

Anamaria Ferentz (44 ani), Catrinel Sandu (43 ani) și Olga Bălan (49 de ani) au petrecut Sărbătorile Pascale departe de țara natală, peste Ocean. Cântăreața Anamaria Ferentz a fost răsfățată de iubitul ei, românul Christopher Flores, în vârstă de 32 de ani, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Florida Catrinel Sandu cu  iubitul și fiicele ei
Florida Catrinel Sandu cu iubitul și fiicele ei

Tinerelul i-a făcut artistei salată de boeuf, iar momentul a fost filmat de solistă. Cei doi au fost să ia lumină de la o biserică românească din Los Angeles, unde cântăreața locuiește de peste 10 ani.

Los Angeles Anamaria Ferentz  și iubitul ei,  Christopher Flores
Los Angeles Anamaria Ferentz și iubitul ei, Christopher Flores

Și Catrinel Sandu a sărbătorit în familie, în Sarasotta, Florida, alături de iubitul ei, Steve Schroeter, și de fetițele ei, Sara (9 ani) și Lara (5 ani), din căsnicia cu tenismenul Gabriel Trifu. În schimb, Olga Bălan a vopsit ouă roșii la Roma, în Italia, alături de iubitul ei, Dragoș Zaharia, fotograf și grafician, cu care are o relație de un an și o lună. (Tatiana Solomon)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net