Pastramă, criză de gelozie din cauza lui Jador. Brigitte: ”L-a făcut terci". Ce a găsit Florin în telefonul soției

Ultima actualizare:
Raluca Podea
Raluca Podea

Iubire cu năbădăi în cuplul Brigitte - Florin Pastramă! Fac ce fac și se mai ajunge la câte un scandal în familie. Dacă până acum Brigitte aproape că s-a păruit și a ajuns mai nou și prin tribunale cu fostele iubite ale lui Florin Pastramă, Raluca Podea fiind în capul listei, iată că nici Pastramă nu stă prea bine când vine vorba de gelozie.

Soțul lui Brigitte este aprig la mânie și nu suportă ca nevasta lui să primească mesaje de la vreun alt bărbat. Mai nou, în vizorul lui Florin Pastramă a intrat chiar concurentul de la Survivor România, faimosul Jador. Acesta era chiar să o încaseze de la Pastramă, după ce Brigitte a postat în spațiul online niște poze de la un eveniment, în care Jador o ținea în brațe și îi trimitea pupici. Pastramă a luat foc și a sărit cu amenințările la adresa concurentului de la Survior. „Adică ce tot se făcea că te pupă?! Ești o femeie măritată, ce înseamnă pozele alea?! Să știe toată lumea că eu am parola la contul lui Brigitte. Și dacă îi trimite careva mesaje, eu vorbesc cu el, nu Brigitte”, a dezvăluit Pastramă, în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

Brigitte: „A fost doar o poză nevinovată"

Brigitte i-a luat apărarea concurentului de la Survivor. „A fost doar o poză nevinovată, ne-am întâlnit la un eveniment. Dar Florin e nebun! Nu suportă să vadă alt bărbat lângă mine. Și eu sunt geloasă, dar el e mai gelos ca mine. L-a făcut terci pe Jador”, a dezvăluit aceasta, în aceeași emisiune.


    Jador l-a pus pe jar pe Pastramă
Jador l-a pus pe jar pe Pastramă

Brigitte: ”Am lista cu toate iubitele lui! Mi-e milă de Raluca Podea!”

De la începutul mariajului ei cu Florin Pastramă, Brigitte a dus războaie aprige cu fostele iubite ale lui Florin. Cu ultima, Raluca Podea, s-a ajuns la tribunal, asta după ce recent cele două rivale și-au făcut plângeri penale una alteia. Podea i-a cerut lui Brigitte 100.000 de euro daune morale, iar Brigitte a cerut ca blonda să-i lase bărbatul în pace și să nu se mai bage în căsnicia ei.

"Am deja lista cu toate iubitele lui. Și eu sunt geloasă. El este mai gelos ca mine. Întră și răspunde la mesaje în locul meu pe Instagram. Noi nu avem messenger. Noi avem telefoanele parolate, avem aceeași parolă amândoi. Eu văd imediat ce telefoane și mesaje primește el. Trei generații din iubitele lui erau prietene cu cumnata lui, Simona, veneau și încă mai vin la ea acasă. Eu am o traumă, pe mine toți m-au înșelat. Am sechele, să nu mă înșele bărbatul cu care trăiesc. Eu nu mai încredere in oameni”, a mai declarat Brigitte, la Antena Stars.

Jador l-a pus pe jar pe Pastramă
Jador l-a pus pe jar pe Pastramă

Brigitte are însă un cui împotriva Ralucăi Podea, pe care a acuzat-o recent că ar mai avea încă bucurii la bărbatul ei și că blonda pândește orice ocazie ca să revină în brațele fostului ei iubit, Florin Pastramă. “Eu de un an și jumătate sunt băgată în subiectele ei și toate aparițiile ei publice sunt despre mine. Ea a locuit în casa cumnatului meu, așteptând momentul în care să fie vreo ceartă între mine și Florin, pentru ca ea să-l consoleze. Ea a făcut orice pentru ca să îl mai vadă măcar o dată pe Florin! Eu îmi doresc doar să-și vadă de viață. E prea plină de venin și amărăciune, sincer, mie mi-e milă de ea”, ne-a declarat Brigitte. La rândul ei, Raluca Podea a depus plăngere penală la Poliție nu doar pe numele lui Brigitte, dar și pe numele fostului ei iubit, Florin Pastramă.

Citește și:

Femeile lui Pastramă se bat în operaţii estetice. Raluca Podea şi Brigitte, “tunate” de 70.000 de euro

Raluca Podea face praf cuplul momentului: «Brigitte, mai bătrână ca Biblia, Pastramă, un obsedat»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
image png
raluca pastrama
image png
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
image
actualitate.net
image
actualitate.net