Patru din cei cinci copii ai Ancăi Serea învață la școli private. Plătește o avere pentru educația lor

Ultima actualizare:
Anca a venit la emisiune cu toţi cei cinci copii
Anca a venit la emisiune cu toţi cei cinci copii

Anca Serea și Adi Sînă se bucură de o familie numeroasă. Cei cinci copii pe care îi au le fac zilele mai frumoase, dar, în același timp, îi obligă și să aibă mai multe responsabilități.

Una dintre cele mai importante este educația lor. Așa cum toți părinții își doresc să le ofere tot ce-i mai bun copiilor, și cele două vedete cunt foarte atente când vine vorba de pregătirea micuților. Tocmai de aceea, nu s-au uitat la bani când a venit momentul să le aleagă instituțiile de învățământ, căci au optat pentru școli și grădințe private, care au tarife deloc de neglijat. Taxa anuală la Școala Internațională Ioanid pornește de la 6245 de euro, pentru un an de grădiniță, în timp ce pentru clasa pregătitoare, doritorii plătesc 8190 de euro. În același timp, pentru un an în clasele I-VIII, părinții școlarilor plătesc între 8350 și 8455 de euro.

Doar mezinul Moise nu le-a oferit acest timp de emoții părinților, însă ceilalți patru au început deja noul an școlar.

Anca Serea, alături de micuții ei
Anca Serea, alături de micuții ei

„Se deschid noi capitole în viața noastră. Sara e la liceu, clasa a V-a, Noah, clasa zero, Ava e la grădi, iar David la liceu, clasa a X-a. Mari emoții, așteptări, mă bucur pentru ei. Știm ce înseamnă educația și creșterea cum se cuvine a unui copiul, dar a cinci copii… Asta înseamnă foarte mari eforturi. Copiii merg la școli private, poartă tricouri albe, fustițe sau pantaloni, au niște reguli mai stricte. Mami a fost după rechizite, iar uniformele le-am comandat”, a declarat Anca Serea pentru libertatea.ro.


    Anca și cinci copii ai săifoto: captură video
Anca și cinci copii ai săifoto: captură video

Anca Serea este mama a cinci copii. Pe David (18 ani) şi pe Sara (12 ani) îi are din căsnicia cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din cauza unei boli necruțătoare, iar Noah (6 ani şi jumătate), Ava (4 ani şi jumătate) şi Moise (2 ani şi jumătate) sunt copiii ei cu solistul Adrian Sînă. 

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg