Paul Surugiu, surpriză pentru fane, în prag de sărbători! A lansat concursul "Bradul lui Fuego"

Ultima actualizare:

    Fuego pregătește o surpriză fanelorSursă foto: TVR 2
Fuego pregătește o surpriză fanelorSursă foto: TVR 2

Paul Surugiu, cunoscut fanilor sub numele de Fuego, pregătește o surpriză de proporții celor care îl îndrăgesc! Nu este vorba despre un nou album sau de un concert cu ocazia sărbătorilor, ci de un brad împodobit chiar de către artist!

Paul Surugiu se pregătește într-un mod inedit pentru sărbători! El a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a împodobi un brad,care în urma unui concurs cu reguli bine stabilite,va ajunge în casa unei admiratoare.

Concursul se numește "Bradul lui Fuego", iar regulile jocului sunt cât se poate de simple. Copiii din diaspora sunt invitați să trimită la numărul emisiunii un mesaj video orginal și emoționant dedicat mamelor. Câștigătorul va fi ales de echipa emisiunii lui Cătălin Măruță, iar premiul este reprezentat de bradul împodobit cu drag de către artist.

Paul Surugiu a făcut multe sacrificii în tinerețe

Paul Surugiu are o relație specială cu fanii săi și întotdeauna a depus eforturi pentru a le face pe plac. Un artist sincer,Fuego nu ezită să vorbească și despre momentele mai puțin ușoare ale vieții sale. Artistul a rememorat sacrificiile pe care le-a făcut pentru a deveni artistul din ziua de azi.

„Am strâns din dinţi, am plâns şi m-am ridicat şi am luptat. Au fost şi zile în care n-aveam bani de mâncare şi stăteam o zi întreagă nemâncat, la facultate, până ajungeam la gazdă, seara. Mergeam pe jos, pentru că voiam să fac economie, să nu dau banii pe bilet. Dar dincolo de aceste mici greutăţi, a fost perioada în care am învăţat multe, pe care nu o regret!”, povesteşte Paul Surugiu-Fuego. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net