Paula Chirilă, clipe de coșmar din cauza problemelor de sănătate: «Nu mă mai puteam mişca»!

Ultima actualizare:
Paula Chirilă, alături de fiica sa, Carla
Paula Chirilă, alături de fiica sa, Carla

Paula Chirilă, în vârstă de 44 de ani, este una dintre actrițele apreciate atât pentru dedicarea cu care își face meseria, cât și pentru jovialitatea de care dă dovadă în cadrul emisiunilor de divertisment la care participă. Întotdeauna cu zâmbetul pe buze, Paula este o persoană care nu se lasă ușor demoralizată de probleme. Recent, ea a trecut prin momente dificile din cauza unor probleme de sănătate, însă a reușit să depășească cu bine impasul.

Paula Chirilă este una dintre actrițele care nu ezită să discute și despre viața sa personală. Nu a făcut un secret din divorțul prin care a trecut în urmă cu aproximativ trei ani și se mândrește ori de câte ori are ocazia cu fiica sa, Carla, care îi seamnă leit. Paula a fost invitată în platoul emisiunii Xtra Night Show și a povestit despre un impas prin care a trecut în perioada autoizolării. Pandemia de coronavirus a ținut-o departe de scenă și de micul ecran, însă i-a oferit mai mult timp pentru fiica sa. Cu toate acestea, Paula nu a fost ferită de mici neplăceri. 

Paul Chirilă a divorțat de soțul său în anul 2017, după 12 ani de mariaj
Paul Chirilă a divorțat de soțul său în anul 2017, după 12 ani de mariaj

Recent, ea s-a confruntat cu nilte dureri monstruoase la spate, din cauza cărora a fost nevoită să stea la pat aproximativ o săptămână, perioadă în care organismul i-a fost slăbit. „Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul”, a declarat Paula. Cea mai mare temere a vedetei a fost aceea de ajunge la spital. Din fericire, diagnosticul nu a fost unul atât de grav pe cât se părea inițial, iar acum Paula se simte mult mai bine. "Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”, dezvăluit Paula.

Paula Chirilă a slăbit 15 kilograme după divorţ


    Paula Chirilă, alături de fiica sa, Carla Foto Arhivă personală
Paula Chirilă, alături de fiica sa, Carla Foto Arhivă personală

În decembrie 2017, ea a pus punct mariajului de 12 ani cu actorul Marius Aciu și a rămas să se ocupe de fiica lor, Carla (10 ani). „Am slăbit 15 kilograme făcând mult sport. Am renunţat la carbohidraţi (pâine, paste, făinoase, biscuiți etc.), iar activităţile zilnice m-au făcut să fug de colo colo şi să scap de câteva kilograme în plus”, ne-a spus Paula Chirilă la un eveniment organizat de Cătălina Buzdun şi IT Kids, unde Carla a fost model pe podium. „Carla e sportivă, are alte înclinaţii, scrie scenarii şi poveşti de pe la 5 ani, îl moştenește pe tatăl ei. Chiar dacă a prezentat moda, nu se îndreaptă către o astfel de carieră, nu îşi doreşte să devină model”, ne-a devăluit Paula Chirilă, într-un interviu.  

Citeşte şi

Paula Chirilă: «Am străbătut nişte depresii grele»

Paula Chirilă a slăbit 15 kilograme după divorţ

image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
smiley instagram jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Buhnici Captura Youtube PNG
raul tisa instagram jpg
gabriela cristea tavi clonda webp