Paula Seling, mesaj emoţionant pentru cei care şi-au pierdut încrederea


    Paula Seling
Paula Seling

Una dintre cele mai bune voci din România, Paula Seling, îşi surprinde publicul cu un mesaj emoţionant pentru cei care se simt la pământ. Ea a lansat piesa „Ridică-te”, însoţită de un videoclip desprins parcă din vieţile tututor.

Versurile piesei sunt menite să ne motiveze în a ne mai da o şansă. Paula îşi îndeamnă ascultătorii să aibă încredere în puterea de a-şi realiza visele, chiar în momentele în care cred că nu mai există nicio şansă. Versurile single-ului sunt emoţionante şi au fost scrise chiar de Paula Seling. Filmările au avut loc la Chişinău, în regia celor de la CIOfilm, marcând, astfel, cea de-a doua colaborare a artistei cu echipa din Republica Moldova. Cu această ocazie, Paula a anunţat şi lansarea site-ului oficial, www.paulaseling.ro, unde vor fi informaţii noi, dar şi toate materialele muzicale din cariera ei.

"Cu bucurie vă prezint  clipul piesei «Ridica-te». Am scris cântecul cu gândul la toţi cei ce au nevoie de un cuvânt în plus pentru a-i ajuta să treacă peste greutăți. Unii pot să își spună singuri aceste lucruri. Nu judeca pe nimeni, nu ai de unde să știi dacă, sub un zâmbet, nu se ascund greutăți pe care omul le poarta în tăcere. Trebuie să mergi mai departe. Gândeşte-te la copilul din tine, cel care visa la un viitor glorios, acel copil care, dacă ar fi lângă tine, ti-ar spune: luptă pentru visurile mele. Mulțumesc, Radu Bucura (n.r. soţul ei), că ești aşa cum eşti, că mă ajuti, că ma inspiri, că îmi dai încredere. Sper să vă placă”, a spus Paula Seling.

Ascultă şi tu piesa mai jos!

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu