Paula Seling, videoclip cu imagini superbe din Grecia, România şi Patagonia. Trebuie să-l vezi!

Ultima actualizare:

    Paula Seling a filmat pe un gheţar, în Grecia
Paula Seling a filmat pe un gheţar, în Grecia

Pe cât este de frumoasă, de finuţă, pe atât cântă de bine. Iar dacă la voce şi prezenţa-i încântătoare se adaugă şi nişte imagini cu peisaje de vis, videoclipul rezultat va fi unul de care nu te mai saturi să-l urmăreşti.

Artista a lansat recent videoclipul pentru o piesă de suflet, intitulată „Acasă”.  Materialul a fost filmat în România şi Grecia. Singurul personaj care mai apare pentru scurt timp în videoclip, alături de Paula, este câinele ei, Sam. Alte cadre impresionante cu natura au fost filmate în Patagonia şi îi aparţin lui Adam Colton, care i-a permis frumoasei brunete să le folosească în videoclip.

„Piesa «Acasă» am scris-o fără să îmi propun, a fost inspirată de starea de dor, de dorinţa de întoarcere la echilibru, la iubire, la Dumnezeu. Are două semnificaţii: una se referă la ceea ce simte şi înţelege fiecare dintre noi despre locul pe care îl numeşte «acasă», dar şi despre întoarcerea la Dumnezeu. Am lucrat la orchestraţie cu Andrei Tudor, profesorul meu de Compoziţie de la Conservator, dar şi colegul meu de scenă. Nu are niciun scop comercial, nu mă aştept să fie difuzată nicăieri. Este unul dintre cântecele scrise din dorinţa de a vindeca ceva, în suflet, atunci când are nevoie de linişte”, a declarat Paula Seling.

Vezi videoclipul mai jos:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net