Pavel Bartoș a împlinit 46 de ani. Sărbătorește în Slovacia, cu Dana Rogoz

image
Pavel Bartoș, la filmări cu Dana Rogozfoto: Facebook

Îndrăgitul prezentator al emisiunilor "Vocea României" și "Românii au talent", de la PRO TV, actor la Teatrul Odeon, își serbează ziua de naștere azi, 20 ianuarie. Pavel Bartoș împlinește 46 de ani și aniversarea îl găsește peste hotare, la filmările unui nou proiect. Alături nu îi este familia, ci actrița Dana Rogoz, dar și alți colegi de breaslă.

Ziua de 20 ianuarie e una specială pentru simpaticul și talentatul actor Pavel Bartoș, care împlinește 46 de ani. Actorul se află la lucru, însă nu în țară, ci peste hotare, tocmai în Slovacia, în munții Tatra. "Pur și simplu mă bucur de ce mi se întâmplă! Îmi fac meseria, ceea ce în aste vremuri pare un miracol, dar asta fac! Sunt un fericit", a scris actorul în dreptul unor imagini în care apare echipa cu care lucrează, dar și Dana Rogoz, partenera lui din film.

image
Pavel Bartoș și Dana Rogoz filmează în Slovacia pentru un lungmetraj străin

Actorul filmează la acest proiect încă din iarna anului trecut, iar acum s-au reîntors la filmări. Pe Pavel îl veți revedea la PRO TV, din 5 februarie, de două ori pe săptămână, căci începe sezonul 11 al emisiunii "Românii au talent", cu Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu în rol de jurați.

Dana Rogoz se află în Slovacia cu fiica ei

Dana Rogoz și fetița ei, Lia (8 luni), se află și ele în Slovacia, însă nu pentru prima oară. Mămica Dana a primit un rol principal în acest lungmetraj, despre care vorbește și Pavel Bartoș, și care se filmează în străinătate. Soțul Danei, regizorul Radu Dragomir, a rămas acasă împreună cu băiețelul lor, Vlad. „Plecăm în Slovacia. După foarte multe amânări, din februarie și până acum, într-un final plec spre Slovacia pentru filmarea unui lungmetraj străin, în care joc unul dintre rolurile principale. Și pentru că încă o alăptez pe Lia, am ales să călătorim împreună", anunța Dana Rogoz în decembrie, anul trecut. Iată că și acum vedeta repetă experiența, tot alături de fiica ei. "Gata! Plecăm în Slovacia, pentru continuarea filmărilor pentru lungmetraj. Vom sta acolo aproape o lună! De data aceasta nu a mai plâns Vlad la despărțire, am plâns eu. Să ne țineti pumnii!", a scris Dana Rogoz pe Facebook, pe 18 ianuarie.

Citește și:

FOTO De ce a plecat Dana Rogoz în Slovacia doar cu fiica de 7 luni: "Vlad a plâns în hohote la despărțire"

Pavel Bartoș, despre viața de familie: «Dacă ies de mână cu fata cea mare, zice lumea că îmi e iubită»

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
archie battersbee jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
operatie medici jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg
Orlando Bloom in Troia jpg