Pavel Bartoş a sărbătorit Halloween-ul în avans, cu familia

Ultima actualizare:
Pavel Barto; se pricepe la sculptat dovleci
Pavel Barto; se pricepe la sculptat dovleci

Deşi este ocupat până peste cap cu proiectele profesionale, Pavel Bartoş nu vrea să piardă niciun moment important alături de familie. El a sărbătorit mai devreme Halloween-ul, având în vedere că în acest weekend se va afla departe de casă.

Sfârşitul de săptămână se anunţă unul foarte aglomerat pentru Pavel Bartoş. Vedeta tv se va afla împreună cu Smiley și jurații "Românii au talent" la Craiova pentru a alege cei mai talentați olteni, pe care să-i prezinte întregii țări la începutul anului viitor. Zilele trecute, el a profitat şi și-a dedicat tot timpul familiei. Pavel, împreună cu fetiţe sale, Rita, Eva și Sofia s-au pregătit de Halloween și au sculptat împreună mai mulți dovleci, activitate la care cele mici țin foarte mult.


    Pavel Barto; se pricepe la sculptat dovlecifoto: Pro Tv
Pavel Barto; se pricepe la sculptat dovlecifoto: Pro Tv

“Nu avem un obicei în a sărbători Halloween-ul și nici nu cred în semnificația acestei sărbători, dar faptul că la mijloc sunt niște dovleci pe care trebuie să îi modelezi și să faci opere de artă din ei, pentru mine și ale mele fetițe e un alt prilej să ne bucurăm că petrecem cât mai mult timp împreună, în care ne distrăm și realizăm niște lucruri frumoase. Și, pot spune că ne pricepem destul de bine. Nu îmi iese treaba asta în trei minute, cât are la dispoziție un concurent care-și demonstrează aptitudinile la Românii au talent, dar în două ore ajung la performanțe extraordinare, iar fetele mele apreciază acest lucru. An de an acesta este un prilej de a le arăta fiicelor mele cât de talentat sunt la... sculptat dovleci.”, a spus Pavel Bartoș.

Tot în această perioadă, Pavel Bartoş se pregătește pentru edițiile live "Vocea României" și repetă zilnic pentru spectacolele în care joacă la teatrul Odeon. Săptămâna viitoare, la 4 noiembrie, el va avea reprezentația cu numărul 220 a celei mai longevive piese de teatru din București, "Gaițele", în regia lui Alexandru Dabija, în care actorul joacă de 14 ani. Pe lângă acest spectacol de excepție, Pavel mai poate fi văzut în această toamnă și în "Liniște! Sărut. Acțiune!" în regia lui Peter Kerek, "Aventurile lui Habarnam" în regia lui Alexandru Dabija, "Pyramus & Thisbe 4 you" în regia lui Alexandru Dabija, "Natură moartă cu nepot obez" în regia lui Eugen Făt, "Titanic vals" în regia lui Alexandru Dabija și în "Family affairs" în regia lui Radu Afrim.

image
image
image
image
image
image
adelina pestritu jpg
Stefan Banica si Violeta jpg
delia matache jpg
image png
cub oana roman marius elisei png
familia regala jpg
delia matache mică jpg
andi moisescu si olivia steer