Pavel Bartoș: "Acum 25 de ani eram student. Îmi amintesc cum mă uitam la Bună dimineața, România!"

Ultima actualizare:
Pro TV prezintă ediția specială ”Vocea: Reuniunea” în seara de 1 Decembrie
Pro TV prezintă ediția specială ”Vocea: Reuniunea” în seara de 1 Decembrie

Prezentatorul emisiunilor "Vocea României" și "Românii au talent" revine pe 1 Decembrie la Pro TV cu ediția specială "Vocea: Reuniunea". Pavel Bartoș (45 de ani) ne-a vorbit într-un scurt interviu despre ultimii 25 de ani și proiectele pe care le-a avut la Pro TV.

  • Click!: Hello, Pavel Bartoș. Ne poți spune ce făceai acum 25 de ani?

Pavel Bartos: Acum 25 ani eram student! Îmi aduc aminte cum ne uitam la emisiunea ”Bună dimineața, România”. Făceam cu rândul eu și colegii mei, astfel încât să nu ratăm nicio ediție, deoarece ne doream să câștigăm câte un premiu a doua zi. La acel moment, dacă aveai un obiect cu Pro TV, toți cei din jurul tău erau geloși!

  • Ai avut multe proiecte la Pro TV, care ți-a fost cel mai drag?

Nu aș putea spune care mi-e cel mai drag. Fiecare proiect a fost important în felul lui. Îmi aduc aminte de toate – de la seriale, la participarea la "Dansez pentru tine" și până la începuturile "Românii au talent" și "Vocea României". Câte amintiri frumoase am din fiecare proiect și câți oameni dragi am cunoscut... Tocmai din acest motiv îmi plăcea că ne puteam vedea de 1 Decembrie să sărbătorim lucrurile frumoase la care am lucrat împreună. Din păcate, în acest an nu ne putem vedea, dar am adunat alte amintiri, chiar și așa!

  • Ce planuri ai pentru următoarea perioadă?

În primul rând, abia aștept ca alături de toți cei de acasă să ne bucurăm de ediția specială "Vocea". E o Reuniune pe care ne-am dorit-o, o seară de care ne-am bucurat atât de mult. Apoi, urmează o serie de proiecte personale: filmul meu de lung metraj, spectacolul meu "One Man Show" și, abia aștept, să revenim la teatru. Sunt atâtea lucruri de făcut, sănătoși să fim și să ne bucurăm împreună de toate acestea.


    Pro TV prezintă ediția specială ”Vocea: Reuniunea” în seara de 1 Decembriefoto: Pro TV
Pro TV prezintă ediția specială ”Vocea: Reuniunea” în seara de 1 Decembriefoto: Pro TV

Ce a făcut Pavel Bartoș la Media Pro

În 2003 a jucat la Acasă în "Căsătorie de probă" împreună cu Alexandru Papadopol și Cristina Cioran. Un an mai târziu a primit rolul din "Numai iubirea" iar apoi a jucat în "Păcatele Evei". În 2006 primește rolul din "Iubire ca în filme" unde făcea un cuplu de comedie cu Cabral. În 2008 apre în "Îngerașii" în rolul mafiotului Duda. În 2009 nu numai că a jucat în serialul "Aniela" dar și în pelicula "Ho Ho Ho" realizată de Media Pro Pictures. Un an mai târziu joacă în filmul "State și Flacăra - Vacanță la Nisa" și apoi pînă în 2011 apare în serialul "Moștenirea". Un an mai târziu apare că invitat special în "Las Fierbinți". În plus, în 2010 a participat la "Dansez pentru tine". Împreună cu actrița Carmen Tănase făceau un cuplu interesant, în 2005,  la emisiunea „O scrisoare pentru tine” difuzată la Acasă TV. Iar împreună cu Cabral a prezentat "Revelionul fără număr" în 2009.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net