Pavel Bartoș, singurul bărbat într-o piesă cu 9 actrițe. Ce spune despre fetele lui de acasă


    Pavel Bartoş, alături de cele trei fiice: Eva, Rita şi mezina Sofiafoto: arhiva personala
Pavel Bartoş, alături de cele trei fiice: Eva, Rita şi mezina Sofiafoto: arhiva personala

Prezentatorul show-ului „Românii au talent” a fost model pentru o seară, la lansarea colecției Irinei Voinea, stilista care se ocupă de imaginea lui Smiley. Am profitat de ocazie şi am vrut să aflăm mai multe despre proiectele lui Pavel Bartoş (44 de ani) în teatru şi televiziune, dar şi despre familia lui frumoasă, pe care o are acasă, o soţie şi trei fete frumoase foc.

Click! Pavel, am auzit că joci într-o nouă piesă la Odeon, „Slugă la 2 stăpâni”.

Pavel Bartoş: Este, de fapt, „Slugă la 9 stăpâne”. Piesa de la Odeon, de fapt, se numeşte aşa cum ai zis, „Slugă la 2 stăpâni”, de Carlo Goldoni, dar ideea regizorală a fost ca toţi bărbaţii din piesă, ceilalţi, să fie jucaţi de femei. Şi sunt singurul bărbat din piesă, eu fiind sluga. Joc alături de Rodica Mandache, Dorina Lazăr, Elvira Deatcu, Crina Mureşan, una şi una, şi mai tinere, Nicoleta Lefter, Ruxandra Maniu, Alina Berzunţeanu, sunt numai femei. Şi e de fapt o luptă a bărbatului cu femeia şi cum sfârşeşte din toată asta, o cere în căsătorie. Afost avanpremiera, iar premiera e pe 19 mai, apoi avem pe 25 şi 26 mai.

Ce altceva mai faci?

Aştept live-urile de la „Românii au talent”, a fost o mică pauză de televiziune şi joc în mai multe piese de teatru. Fac ceea ce iubesc mai mult, şi anume teatrul.

Familia superbă a lui Pavel Bartoş
Familia superbă a lui Pavel Bartoş

Vor fi, din păcate, doar trei live-uri la „Românii au talent”

Da, pentru mine, căruia îi plac foarte mult live-urile, este «din păcate». Dar, din fericire, pentru cei de acasă, vor fi trei live-uri cu multe talente, pentru că anul acesta au fost cele mai multe talente. În două semifinale vom avea 24 de semifinalişti, printre care și cele 5 golden buzz-uri. Este foarte greu să alegi dintre toate aceste numere foarte bune.

Pavel Bartoș și Smiley prezintă „Românii au talent”
Pavel Bartoș și Smiley prezintă „Românii au talent”

Ce-ţi mai fac fetele, ce mai face frumoasa ta soţie?

Foarte bine, acum eu şi soţia mea (Anca Bartoş, n.r.) suntem cu tezele copiilor, pentru examene. Cea mare e clasa a 9A, anul trecut am avut emoţii, trecerea de la şcoala general, la liceu. Acum avem emoţiile trecerii din clasa a 4-a, într-a 5-a, iar cea mică trece în grupa mare. Noi suntem ocupaţi acasă cu copiii noştri, ea îi duce dimineaţa la şcoală şi la grădiniţă şi eu, în măsura în care pot, le iau de la şcoală şi de la grădiniţă.

Ele vin la teatru?

Da, şi le place enorm de mult. Plus că ele mai au şi diverse activităţi din acestea, balet, dansuri, gimnastică. Fiecare face altceva. Cea mică, Sofia, face dans, cea mijlocie, Eva, face pictură şi cea mare, Rita, face dans de societate, dar a făcut şi pian. Fiecare a rămas pe ce i-a plăcut.  

Citește și:

Pavel Bartoş: “Fetele au moştenit-o pe soţia mea la minte şi la frumuseţe”

Pavel Bartoș, un familist convins: «Principala mea calitate e soția»

cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub theo rose anghel damian png
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
rashford marcus epa efe h 57038531 3 jpeg
scadere prabusire actiuni bursa economie
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub matilda pascal cojocărița png