Pe cine strânge în braţe cu foc iubitul Andreei Bălan


    Andreea Bălan şi George Burcea vor deveni părinţi în octombrieFoto: Arhiva personală
Andreea Bălan şi George Burcea vor deveni părinţi în octombrieFoto: Arhiva personală

Andreea Bălan mai are puţin şi naşte, iar iubitul ei, George Burcea va deveni tatăl fetiţei la sfârşitul lunii octombrie. Actorul le-a dat însă emoţii admiratorilor, după ce a fost surprins recent într-o ipostază cât se poate de interesantă, care ar fi putut să lase loc de interpretări.

Pe lângă viiitoarele volumele de versuri la care scrie, apariţiile în diverse spoturi publicitare, producţie video pentru ţară şi străinărate, plus cursurile de atorie pe care le predă, George Burcea (28 de ani) mai pregăteşte ceva. Actorul şi colegii lui au publicat pe reţelele de socializare câteva fototografii care te duc cu gândul la poveşti, la personaje de basm şi la eroi cu puteri supranaturale. Nu, nu este vorba de o poveste nouă pentru copii, ci de un proiect al unui coleg de facultate pe peliculă.

George şi Daiana sunt colegi pe platourile de filmare
George şi Daiana sunt colegi pe platourile de filmare

În imagini se văd tot felul de personaje jucate de colegii lui George, iar la un moment data pare şi o colegă pe care personajul actorului o “salvează” şi apoi o strange în braţe. Tânăra este şi ea actriţă în devenire şi se numeşte Daiana Cristin, iar cei doi nu sunt decât prieteni.

În plus, zilele acestea George Burcea a filmat şi pentru serialul “Lecţii de viaţă” de la Pro TV, unde joacă unul dintre rolurile principale. Serialul este difuzat în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 16.00, aşa că dacă vreţi să îl vedeţi trebuie doar să fiţi pe fază şi să urmăriţi producţia.

George munceşte din greu mai ales că peste câteva luni va deveni tătic, iar împreună cu iubita lui Andreea Bălan (32 de ani) au început să-i pregătească camera fetiţei, după cum au scris solista şi jurata de la “Te cunosc de undeva” pe reţelele de socializare.         

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg