Pe Liviu Teodorescu de la „Vocea României” îl ştii, dar uite cum arată iubita lui!

Ultima actualizare:

    Liviu Teodorescu l-a adus la film și pe Matei, fratele luiFoto: Facebook
Liviu Teodorescu l-a adus la film și pe Matei, fratele luiFoto: Facebook

Liviu Tedorescu, fostul concurent din echipa lui Marius Moga de la „Vocea României”, a cunoscut adevăratul succes după ce a participat la primul sezon al show-ului de la ProTv.

Liviu Teodorescu (24 de ani) a făcut „victime” printre fete încă de când a apărut la „Vocea României” şi i-a cucerit pe toţi cu vocea sa. Imediat după ce s-a terminat concursul, el a început să lucreze cu Marius Moga şi cu alte vedete precum Adda, Sore sau Robert Toma. A făcut parte din trupa LaLa Band şi a jucat în serialul „Pariu cu viaţa”, făcându-şi o mulţime de admiratoare. 


    Liviu Teodorescu, alături de iubita luiFoto: Facebook
Liviu Teodorescu, alături de iubita luiFoto: Facebook

O lungă perioadă, solistul a apărut la evenimente mondene însoţit doar de prieteni sau de familie. Miercuri seara (2 noiembrie), însă, Liviu și-a făcut apariția la avanpremiera filmului SF „Doctor Strange” de la Afi Palace Cotroceni însoţit de o domnişoară blondă despre care am aflat că ar fi iubita lui. 

Tânăra se numeşte Iulia Iacob și cei doi au fost, inițial, colegi, ea apărând în videoclipul „Dor de ea”, apărut în februarie 2016. Liviu și Iulia par că se înţeleg foarte bine şi sunt şi fani ai filmelor bune, aşa că nu au ratat ocazia de a merge să vadă „Doctor Strange”. Interesant este faptul că la acelaşi eveniment a venit şi fosta iubită a lui Smiley, Sânziana Negru, care a apărut în cel mai recent videoclip al lui Liviu Teodorescu,”Cine m-a pus”, unde o joacă pe iubita lui. Dintre vedetele care au mai fost la film i-am mai remarcat pe Giulia Anghelescu Huidu, Nicoleta Nucă cu o prietenă, Maria Radu, Vlad Grigorescu sau Mircea Eremia.  

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net