Pe Randi îl știe toată lumea, dar uite cum arată tatăl și fratele lui

Ultima actualizare:

    Randi a lansat de curând piesa "Fana mea"foto: Cătălin Muntean
Randi a lansat de curând piesa "Fana mea"foto: Cătălin Muntean

De când a intrat în showbiz, Randi (34 de ani) a lansat melodii care au ajuns în topuri fie alături de Moga, cu Morandi, fie solo, fie cu gaşca lui de la „Famos Productions”. Însă în viaţa reală, Randi este un tip căruia nu i s-a urcat succesul la cap şi care pune preț pe familie.

Fratele său, Alexandru, care este mai mare decât el, îi este mereu alături şi îl sprijină în tot ceea ce face. El i-a dat ideea de a fonda “Famos Production” şi de a lucra cu tineri talentaţi precum Jo, Nadir, Uddi sau Edward Sanda. Un alt prieten de nădejde al fraților Ropcea este înșuși bărbatul care le-a dat viață, Ștefan Ropcea. Tatăl lui Randi este un om plin de viață și se poate lesne observa din fotografiile pe care vi le prezentăm azi, în exclusivitate.


    Randi și tatăl lui, Ștefan
Randi și tatăl lui, Ștefan

Mama lui Randi, Ileana, care este profesoară de canto, este și cea care l-a inițiat pe acesta în lumea muzicii. Încă din copilărie, Randi a studiat pian și canto sub îndrumarea ei. Tatăl său, de la care a moștenit aspectul fizic, l-a învățat ce înseamnă modestia și disciplina. “Întotdeauna voi fi recunoscător pentru familia mea, care m-a susținut și încurajat să îmi îndeplinesc visurile. Dar cel mai important lucru pe care l-am învățat de la părinții mei este ce înseamnă să fii om. Și cred că ăsta este cel mai frumos cadou pe care ți-l pot face părinții tăi: să îți transmită anumite valori, după care să te ghidezi în viață”, spune Randi. Cântărețul își consideră părinții un model de urmat în viață, iar pe fratele său, Alex, cel mai bun prieten.


    Randi și fratele lui, Alexandru
Randi și fratele lui, Alexandru

Cei doi au pus bazele studioului Famous Production și lucrează zi de zi pentru a livra muzică atât pentru artiștii pe care îi reprezintă, dar și pentru alte nume precum Delia, Corina, Andra sau Andreea Bănică. Randi a lansat recent piesa #FanaMea, o piesă care deja a strâns peste 1,7 milioane de vizualizări pe YouTube.

image
image
image
image
image
image
cub razvan ianca simion png
vica blochina oana roman colaj instagram jpg
rita ora facebook jpg
banner oana lis png
vica blochina oana roman colaj instagram jpg
Catalin Bordea jpg
mona segall instagram jpg
banner maria iftimoaie png