Pe surorile Gabor nu le desparte distanța. Ce urări frumoase și-au făcut

image
Monica Gabor și Ramona sunt foarte apropiateFoto Facebook

Ramona Gabor și sora ei, Monica au o relație foarte apropiată, astfel că, la zilele de naștere ele au foarte multă grijă să fie atente una cu cealaltă. Ele și-au scris mesaje foarte emoționante în care și-au spus cât de mult țin una la cealaltă.

Monica Gabor și-a serbat ziua de naștere de curând, iar sora ei a fost prima care i-a spus «La mulți ani», într-un mod foarte emoționant. 

"Astăzi este ziua ta și ca in fiecare an vreau sa îți reamintesc ca ești parte din sufletul meu, ca te iubesc nespus și ca orice s-ar intampla , întotdeauna voi fi aici pentru tine așa cum și tu ești pentru mine. Sunt plină de recunoștință pentru dragostea și prietenia care nu se va sfârși niciodată!  La mulți ani !!!! Te iubesc", a transmis Ramona Gabor atunci pe reţelele de socializare. 

Ramona Gabor își serbează acum ziua de naștere, iar sora ei a ținut să îi scrie câteva cuvinte care cu siguranță au înduioșat-o cu adevărat. 

"Happy birthday to my amazing sister Ramona Gabor! Dragă Ramona, mereu îmi amintesc de tine cu drag, de toata dragostea și bunătatea ta față de mine. Amintirile pe care mi le-ai oferit nu se vor rispisi niciodată din sufletul meu. Te iubesc, draga mea surioară mică!", a scris Monica Gabor. 

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
sylvester stalline si sotia
Lidia Buble Foto Captura video jpg
Petrescu2 jpg
image
image
image
image
ramona manole ionita clejani  (2) jpg
Prodanca a venit în verde la parastas
image png
cub muzica populara braconier png
cub rona harner png
sylvester stalline si sotia