Pelinel: „Am rămas însărcinată într-un cadru mai mult sau mai puțin atipic”

Ultima actualizare:

    Valentina Pelinel (35 de ani) este foarte fericită că anul acesta va deveni mămică și că astfel i se realizează un vis mai vechifoto: arhiva personală
Valentina Pelinel (35 de ani) este foarte fericită că anul acesta va deveni mămică și că astfel i se realizează un vis mai vechifoto: arhiva personală

Multe speculaţii şi calcule s-au făcut de când Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată. La începutul anului, fostul fotomodel a mărturisit că va deveni mama unui băieţel însă nu a suflat vreo vorbă despre tatăl copilului ei. Deşi toate indiciile conduc spre Cristi Borcea, blonda s-a abţinut până acum de la comentarii pe această temă.

Valentina Pelinel se apropie cu paşi repezi spre termenul final. Însărcinată în ultimul trimestru, blonda nu simte nici acum vreo presiune din partea opiniei publice care să o facă să mărturisească cine este tatăl copilului. Nici conjunctura în care blonda a rămas gravidă a rămas un mister, având în vedere că fostul acţionar dinamovist este închis şi îşi ispăşeşte pedeapsa la penitenciarul Jilava.      

„Nu mă lupt cu opinia publică, pentru că, în general, eu nu mă lupt cu nimeni. Singura mea luptă e cu mine însămi, în sensul constructiv, benefic. Fiecare om are povestea lui și evident că, de cele mai multe ori, aparențele înșeală. Dar nu am fost niciodată tipul de persoană care simte nevoia să se justifice, uneori nici măcar să se apere, pentru că sunt foarte sigură pe mine și îmi creez propriul univers, unde e bine. Faptul că am rămas însărcinată când mi-am dorit, într-un cadru mai mult sau mai puțin atipic (depinde de mentalitate), pe mine m-a făcut foarte puternică și fericită", a spus Valentina Pelinel într-un interviu acordat Marinei Almăşan.

Chiar dacă îşi va creşte băieţelul singură, Valentina Pelinel spune că nu va mai simţi niciodată acest sentiment. „Nu sunt singură și nu voi mai fi niciodată, pentru că acum, bebeluș poznaș e cu mine și simt că mă sprijină, comunică cum poate cu mine; iar eu vorbesc non-stop cu el, ca și cu un om matur, ca celui mai de preț confident, în afară de Dumnezeu.

Lucrurile se vor lămuri în timp, că adevărul iese mereu la iveală și eu sunt o persoană asumată. În loc să arunc cu noroi în oameni, să judec și să mă cred atotştiutoare, eu am preferat să îmi canalizez energia constructiv și mi-am dezvoltat foarte bine sistemul de autocontrol și autapărare.Adevărul suprem despre viața mea nu îl deține nimeni, pentru că ce simt și ce trăiesc, ce îmi doresc cu adevărat și ce gândesc, știu doar eu.Așa că… Zâmbesc!!!!:)))))) De ce? Pentru că viața, cu bune și cu rele, cu provocări și cu satisfacții, cu suișuri și coborâșuri, lecții date sau primite, e atât de frumoasă!!!!! Și să dai viață e, cu atât mai mult, o binecuvântare!", a mai spus Valentina Pelinel. 

image
image
image
image
image
image
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png