Pelinel așteaptă scuze publice de la Tatoiu! A început demersurile legale

monica tatoiuu jpeg
Monica Tatoiu crede că Valentina a comis o greşeală, dacă copilul ei este într-adevăr al lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a ignorat cu succes toate răutățile care s-au scris în presă despre ea, de când s-a aflat că poartă în pântece copilul lui Cristi Borcea. Totuși, anumite declarații care i-au trecut pe la urechi au nemulțumind-o profund pe vedetă, care este hotărâtă să acționeze în instanță.

Spre sfârșitul lunii ianuarie a acestui an, Monica Tatoiu s-a pronunțat în scandalul Borcea-Pelinel, atacând-o în declarații pe Valentina, dar și pe copilul ei. Femeia de afaceri a numit-o „imorală” pe „amanta” lui Cristi Borcea, spunând că este vinovată pentru distrugerea căsniciei acestuia. Ulterior, manechinul a declarat că va acționa pe cale legală, ceea ce a și făcut.

Într-un interviu acordat ziarulring.ro, Valentina Pelinel a mărturisit că așteaptă ca Monica Tatoiu să îi ceară iertare în mod public, preferând să rezolve conflictul în mod amiabil, însă a spus și că demersurile legale  au fost începute.

Valentina nu dă replică, dar acționează în instanță

Întrebată cum a tranșat conflictul, Valentina a răspuns: „În niciun fel. Ceea ce ar fi spus despre mine s-a dovedit neadevărat. M-a deranjat că a vorbit urât despre copil, ca mamă, simt nevoia să-l apăr și am trimis o notificare printr-un executor judecătoresc. Nimeni nu are voie să zică nimic rău despre el. Încă nu e vorba de niciun proces. Sper că își va cere scuze public față de copilul meu. În rest, își poate spune părerea despre mine, pro sau contra. N-am mai ținut legătura. Am cunoscut-o prin fostul ei soț și acum, el fiind foarte apropiat de ea, m-am retras. Nu s-a rupt o prietenie, dar am preferat să-mi văd de treaba mea”.

Mai mult, manechinul a declarat că nu vă răspunde niciunuia dintre comentariile răutăcioase făcute pe seama ei. „Niciodată nu le dau replică celor care încearcă să mă includă în războaie. Nu are rost să mă cobor. Recent, m-a sunat duhovnicul meu și mi-a zis: «Sunt foarte mândru de tine, pentru că n-ai picat în ispită și n-ai ripostat. Nu credeam că vei rezista». Și m-am simțit puternică. Puteam să ies doar ca să mă apăr, dar nu vreau să mă afirm prin scandaluri. Și nu poți opri presa să scrie. Multe informații sunt neadevărate, toată lumea încearcă să recreeze un puzzle, dar lipsesc unele piese, pe care le am doar eu. Se tot creează povești, scenarii, dar nu are cum să iasă până nu vin eu cu piesele lipsă”, a declarat Valentina.

Monica Tatoiu: «Cred că Valentina a plănuit chestia asta»

valentina pelinel jpeg
Monica Tatoiu crede că Valentina a comis o greşeală, dacă copilul ei este într-adevăr al lui Cristi BorceaFoto Arhivă Personală

Declarațiile care au determinat-o pe Valentina Pelinel să acționeze în instanță împotriva Monicăi Tatoiu au fost făcute la sfârșitul lunii ianuarie, de către femeia de afaceri. „"Singura femeie care merită respect în toată povestea asta este prima soție, Mihaela Borcea. Are toată stima mea. Are trei copii și a venit altă femeie și i-a stricat familia. Eu sunt de principiul că bărbații nu sunt de vină. Ele sunt de vină. O femeie care sparge o casă și se amestecă în relații… Toate cuplurile construite fără să fie pe baze solide… Femeile imorale sunt răul acestei lumi. Valentina venea la mine, povesteam despre tot… Cristi (n.r Boureanu) e exact ca mine, investește și își pune sufletul pe tavă. Are o relație extraordinară cu Dumnezeu, nu știu ce a căutat în politică. Cu femeile e naiv, își pune sufletul pe tavă. (…) O femeie imorală nu e credibilă. Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face. Să mă ierte Dumnezeu, cred că a plănuit chestia asta. Pentru mine a fost un şoc când am auzit. Nu am nicio problemă cu oamenii care divorţează şi nu au copii. Dar când faci copii şi te apuci de sex iepureşte, înseamnă că din punct de vedere moral eşti zero”, declara ea.

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Regina Elisabeta
Forbes FOTO Shutterstock
regiunile ucrainene unde rusii fac referendumuri foto france24
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf