Pelinel, mărturii-șoc despre tatăl ei: «Spunea că are o bâtă pregătită»

Ultima actualizare:

    Valentina Pelinel (35 de ani)foto: Arhiva Personală
Valentina Pelinel (35 de ani)foto: Arhiva Personală

Valentina Pelinel (35 de ani) nu a fost un copil bogat și răsfățat, însă a fost un copil iubit. Nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre acele vremuri. Cu toate acestea, nu a vorbit niciodată în detaliu despre părinții care i-au dat viață.

Recent, Valentina a spus totul despre mama și tatăl ei, cărora le-a făcut portretele-robot în cadrul unui interviu acordat publicației femeide10.ro. Frumosul manechin a mărturisit că tatăl ei a părăsit-o devreme, însă amintirea lui este și acum vie în gândurile ei.

Prima pe care a descris-o Valentina în cadrul interviului este cea mai importantă persoană pentru ea, mama ei. „Părinții mei, doi oameni înalți, frumoși, care nu treceau neobservați împreună, dar nici separat. Mama: o fire sensibilă, caldă, generoasă și foarte muncitoare; a muncit de la 16 ani (istoria se repetă, că și eu muncesc de la 15 ani) ca tehnician proiectant; muncea la serviciu și își aducea și lucrări acasă, ca să ne putem descurca cu banii (...). Blondăm cu ochi albaștri, mama a fost întotdeauna cochetă. Mi-o amintesc în bucătărie, când gătea, că se «mâzgălea» cu tot felul de fructe și alimente pasate pe față, își făcea măști și nu ieșea din casă nici să ducă gunoiul fără dungă de tuș la ochi, de care, recunosc, nici eu nu mă lipsesc foarte des”, a povestit manechinul.

Tatăl Valentinei era «pregătit» pentru bărbații care aveau să o curteze

Apoi a vorbit, detaliat, despre tatăl ei. „Tata, un bărbat superb, o fire libertină, partenerul meu de macao și tabinet în weekend. De multe ori renunțam la joaca cu copiii ca să mă joc cu el, pentru că îi făcea plăcere, făcea glume, râdeam și... să nu uit, ne trișam sau, mai bine spus, ne lăsam trișați unul de altul. Spunea mereu că are o bâtă pregătită pentru când mă fac mare și se va face coadă de băieți la ușă, era tare haios”, a mai relatat Valentina Pelinel.

Vedeta își amintește că tatăl ei obișnuia să o poreclească într-un fel care pe ea o „enerva”. „Îi plăcea să mă tachineze, că eram înaltă și foarte slabă, mă striga «Olive» prin casă și dacă mă enervam, îl bufnea râsul; el, de altfel, tot înalt și slab era, brunet cu ochi negri. Avea, cum se spune, «caterincă». Era gestionar și, la acea vreme, era ceva să poți să mănânci carne și mezeluri, care se dădeau cu rație și pentru care stăteai la cozi interminabile. Îmi amintesc și acum că am intrat odată în bucătărie și era un pește imens care zăcea pe linoleu și el mi-a spus: «Uite, pentru tine, scoate-i ochii, rupe-i coada, fă-i ce vrei, pentru tine l-am adus»”, a mai spus ea.

«Tata a căzut brusc la pat»

Valentina îi regretă moartea tatălui ei, despre care consideră că a plecat mult prea devreme dintre cei vii. „A fost frumos... dar a plecat prea devreme dintre noi. Un om puternic în aparență, dar foarte sensibil (plângea la filme, plângea când auzea anumite melodii și a plâns în hohote, dar nu în fața mea, când am plecat în prima și singura mea excursie, de trei zile, la Bușteni, la Vila Fraga). Deloc bolnăvicios de felul lui, tata a căzut brusc la pat la începutul anului 1996, și în aprilie, cu câteva zile înainte de ziua lui, în preajma Paștelui, s-a stins. Poate din punctul de vedere al mamei nu a fost cel mai bun bărbat, însă pentru mine a fost și va rămâne un tată bun, cum e normal”, a mărturisit vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Peștele este vedeta mesei jpeg
image
image
image
image
image
image
vera wang costum baie 74 ani instagram jpg
TikTok jpg
Adina Halas a sărbătorit în luna mai și 13 ani de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale și tatăl copilului ei, Lucian Hugeanu
banner oana roman png
banner sanziana buruiana png
iulia vantur si salman khan 8 webp
anisia gafton jpg
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net