Pelinel, probe de coafură pentru nunta cu Borcea. E schimbată radical


    Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor organiza nunta în străinătate Foto Instagram
Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor organiza nunta în străinătate Foto Instagram

Au mai rămas două zile până când Valentina Pelinel va deveni mireasa lui Cristi Borcea, după ce pe 12 septembrie a primit, în acte, numele lui. Cei doi fac nuntă duminică, 30 septembrie, la Budapesta, iar blondina e în focul pregătirilor.

Nunta anului în România se apropie cu pași repezi. Evenimentul este cu atât mai important, cu cât mireasa este și însărcinată cu gemeni, această veste venind ca o bombă în showbiz, ținând cont că tăticul Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare recent, pe 2 iulie. Cei doi n-au stat mult pe gânduri, iar pe 12 septembrie au făcut cununia civilă, iar duminică, 30 septembrie, fac nuntă la Budapesta, Ungaria, în prezența a 40 de invitați. Nași le vor fi Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția lui, Irina Nicolae, fosta solistă de la ASIA. Nerăbdătoare, frumoasa mireasă a pus azi (28 septembrie) pe Facebook o imagine cu ea total schimbată, coafată și machiată ca de revistă.

Valentinei îi stă foarte bine cu părul creț
Valentinei îi stă foarte bine cu părul creț

Valentina s-a lăsat pe mâinile prietenei ei, Elena Ciftici, make-up artist, așa cum fac toate femeile înainte de a îmbrăca rochia de mireasă. Probele de machiaj și de coafură sunt extrem de importante, pentru ca în ziua cea mare să fie totul perfect.  

cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub claudia pavel cream png
horoscop jpg
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
roxana hulpe colaj jpg
image
image
image
image
image
image
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg