Penibil sau narcisist? Trăistariu: "Îmi place mult de mine"

image
Trăistariu nu-şi mai încape în piele de fericire de când a început schimbarea de lookSursă foto:Facebook

Mihai Trăistariu e "bolnav incurabil". Cel puţin asta mărturiseşte el, în urma unor valuri de critici primite pe pagina de Facebook.

De când şi-a făcut implant de păr, artistul şi-a schimbat complet look-ul. Şi-a făcut abonament la sală, se îngrijeşte mai mult şi, mai nou, merge la saloanele de înfrumuseţare.

Evident, fanii nu răman deloc neinformaţi asupra acestor aspecte, deoarece Trăistariu postează zilnic imagini cu el pe Facebook, în ipostaze care de care mai... intime. Este şi cazul unei fotografii în care apare cu o mască pe faţă, după un tratament cosmetic de care s-a arătat foarte încântat.

fara parmihai traistariu jpeg
Solistul s-a fotografiat cu o mască pe faţă, la salon

"A-nceput sa-mi placa MULT de mine, drept pentru care am inceput sa ma ingrijesc din ce in ce mai mult! Eram foarte indiferent la capitolul asta si toti colegii de breasla + oamenii de televiziune ma criticau ca nu dau importanta look-ului! Mi-am indreptat parul cu keratina. Cica ma va tine 3 luni. Daca-mi place cum imi sta ... o sa-l indrept de 4 ori pe an. Ma saturasem de el cretz. In plus, mi-am scos pentru prima data in viata punctele negre de pe fatza. Adik m-au convins oamenii sa-mi fac o masca! Dupa tratament mi s-a curatzat tot tenul si mi s-a intins pielea de pe fatza drept pt. care acum am o fatza de bebelush. Cica la saloanele astea 80 % din clienti sunt... barbati!

Am ramas tampit! Toate au un inceput, nu? Marti ma vopsesc blond inchis, ceva in genul lui Brad Pitt. Cu muschii stau bine ! Merg la sala de 4 ori pe saptamana. Am deja 2 luni de antrenamente si se cunoaste. In plus, sportul e mega sanatos ...P. S. - Dilema zilei : Ce-o sa ma fac cand o sa arat ca Arnold si ca Brad Pitt la un loc ?!", a scris el pe pagina de Facebook, în urmă cu două zile.

image
El îşi postează aproape zilnic selfie-uri făcute în oglindă
Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
2 alexandru arsinel jpg jpeg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
 Nikolai Valuev FOTO EPA-EFE
Bianca Elena Calian finalista The Miss Globe 10  foto arhiva personala jpg
image
image
image
image
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel
alexandru arsinel jpeg
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (3) JPG
3688607alexandruarsinel21024x730 jpg