Pentru ce emisiune negociază Anda Adam, la pachet cu soţul? Cântăreaţa vrea o căruţă de bani

Ultima actualizare:
Sorin Andrei și  Anda Adam s-au  logodit după o  lună de relație
Sorin Andrei și Anda Adam s-au logodit după o lună de relație

Anda Adam s-a întors în cârje după primul sezon Exatlon (Kanal d), dar adrenalina competiţiei i-a rămas în memorie. Solista a fost chemată din nou la negocieri pentru un reality-show, de data aceasta la un post concurent. Este vorba despre concursul "Asia Express", emisiune ce va fi difuzată la Antena 1 din primăvară, dar pentru care filmările ar urma să se desfăşoare în această toamnă. Având în vedere că artista îşi va suspenda câteva săptămâni bune concertele, pentru care încasează sume frumuşele, Anda Adam îşi negociază la sânge onorariul.

Fire sportivă, Anda Adam (38 de ani) şi-a făcut şi mai mulţi fani după "Exatlon", concursul din Republica Dominicană de la Kanal d, aflat acum la al doilea sezon. Deşi nu a reuşit să rămână prea mult în competiţie şi a fost nevoită să revină în ţară accidentată grav la picior şi ulterior operată, solista nu se teme de o nouă provocare. Potrivit unor surse din Antena 1, ea ar fi acceptat să negocieze pentru "Asia Express", show în care ar urma să intre în competiţie alături de soţul ei Sorin Andrei. Cei doi fac un cuplu redutabil, motiv pentru care şi onorariul ar fi unul pe măsură.


    Sorin Andrei și Anda Adam trag din greu la sala de fitnessFoto: arhivă personală
Sorin Andrei și Anda Adam trag din greu la sala de fitnessFoto: arhivă personală

Artista ar urma să primească doar ea în jur de 20.000 de euro, sumă ce s-ar putea dubla având în vedere că discuţiile se poartă în familie şi că ambii soţi vor pleca de lângă fetiţa lor, Evelin.      

Negocierile sunt în toi la Antena 1. Producătorii show-ului având o listă de cel puţin 100 de persoane din showbiz pe care încearcă să le convingă să intre în competiţie pentru cele 7 săptămâni departe de casă, aşa că şi bugetul alocat emisiunii este unul uriaş.

Emisiunea produsă de Mona Segall şi prezentată mai nou de Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, cei care au înlocuit-o pe Gina Pistol, se pregăteşte pentru al doilea sezon cât de curând. Plecările, de data aceasta, spre sudul Asiei, în India, acolo unde vor avea loc filmările, vor începe la finele lunii octombrie. Astfel, din „Asia Express”, show-ul va deveni „India Express”.

Şi ei au câştigat bani "la pachet"

Anda Adam şi Sorin Andrei nu formează singurul cuplu care ar intra într-un concurs de acest gen. În trecut Marcel Toader şi fosta lui soţie, solista Maria Constantin, dar şi Andrei şi Graţiela Duban au câştigat bani de la "Ferma Vedetelor" (Pro TV) împreună. Cuplurile nu au avut prea multe ocazii de a-şi arăta afecţiunea, conform regulamentului concursului, momentele romantice fiind oarecum tăiate de pe listă.    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
raluca pastrama
image png
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
image
actualitate.net
image
actualitate.net