Pentru Nadine, visul american a fost un coșmar: «Am spălat chiloții altei femei»

Ultima actualizare:

    Nadine a trăit șapte ani în SUAfoto: arhiva personală
Nadine a trăit șapte ani în SUAfoto: arhiva personală

La 44 de ani, Nadine se poate lăuda cu o experiență de viață impresionantă. Solista, care a părăsit România în 2003, pe când se afla în plină glorie cu celebra Școală a vedetelor a lui Titus Munteanu, a povestit despre umilințele îndurate în cei șapte ani cât stat în America pentru a urma studiile unei școli de actorie. A revenit în România în 2009, vindecată de narcisism, și și-a întemeiat o familie de care este foarte mândră.

Șapte ani a dat Nadine România pe America! A plecat peste Ocean să-și trăiască visul american, dar pentru ea a fost mai degrabă un coșmar și o lecție de viață! A părăsit  România în 2003, pe vremea când era o vedetă, și a ajuns să muncească în Țara tuturor posibilităților ca dădacă sau ospătăriță. Cu banii obţinuţi din slujbe mărunte, Nadine şi-a plătit studiile de actorie.

Cântăreața a vorbit la „Teo Show” despre ce au însemnat, de fapt, cei șapte ani petrecuți în America și cum a ajuns să se maturizeze și să scape de viicile care erau să-i ruineze viața. „La 18 ani mi-am luat apartament cu trei camere. Aveam obsesia asta cu casa. Lipsurile din viața mea m-au motivat. Eram o adolescentă agresivă și violentă, săream la bătaie din orice. Eu am fost crescută la casa de copii. După ne-a luat o mătușă, care apoi s-a răzgândit. Pe la 6 ani, eu îmi validam prezența prin sânge, bătaie. La 19-20 de ani, beam foarte mult, aveam frigiderul plin de sticle de votcă și de whisky. Am stat o lună de zile închisă în casă, după care mi-am făcut bagajele și am plecat în America. Aveam 22 de ani și făceam curățenie în casele oamenilor. Am spălat chiloții altei femei. În America, am făcut lucruri simple timp de 7 ani. Am fost și la școala de actorie 5 ani ca să-mi dau, de fapt, seama că nu vreau să fac asta”, a povestit vedeta, la Kanal D. 

Nadine a terminat liceul la 44 de ani

În 2009, Nadine a revenit în țară, unde și-a întemeiat familia la care nici nu a visat. Are un soț, Dragoș Apostolescu (cu care s-a căsătorit în 2011), și un băiat, Noah (10 ani), pe care-i adoră. „M-am întors în România pentru un bărbat care a fost iubitul meu în 2000. El a văzut atunci în mine omul care sunt azi, blândă, domestică. Datorită lui am azi o familie”,  a mai spus cântăreața. Recent, solista și-a definitivat studiile. A făcut terminat liceul la 44 de ani și a dat BAC-ul luna trecută. Vedeta a luat nota 9,70 la Limba și Literatura română, nota 7 la Geografie şi 10 la Sociologie. ”Acum vreau să mă înscriu la facultate. Vreau să fac mai multe facultăți”, a mai spus Nadine.


    Nadine, alături de soțul și de fiul ei, într-un portret mai vechi de familiefoto: arhiva personală
Nadine, alături de soțul și de fiul ei, într-un portret mai vechi de familiefoto: arhiva personală

Citește și:

INTERVIU Totul despre viața de telenovelă a lui Nadine

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net