Pepe a recunoscut! "Nu mi-e ruşine să plâng!"

Ultima actualizare:

    Pepe a făcut mărturisiri emoţionanteFoto: Antena 1
Pepe a făcut mărturisiri emoţionanteFoto: Antena 1

Pepe recunoaşte deschis că este un tip sensibil şi că plânge atunci când vrea să se descarce. Artistul ţi-a deschis sufletul şi a mărturisit că atunci când se emoâionează ajunge să verse lacrimi ca un copil. Ultima dată i s-a întâmplat să plângă de fericire.

Invitat la emisiunea „Star Chef”, unde gătește alături de Nicolai Tand și Maria Simion, artistul nu are nicio problemă să recunoască faptul că plânsul îl liniștește. "Dacă vreau să mă răcoresc, plâng. N-am niciun fel de problemă. Nu mi-e rușine să plâng. Nu mi-e rușine să mă exteriorizez în tot ceea ce fac”, a mărturisit Pepe cu sinceritate. "Ultima dată am plâns de fericire", a dezvăluit el. "Ţin minte când i-a dat primul dinte Mariei. O țineam în brațe și am văzut că i-a dat un dințișor. Și-am plâns, cred, vreo 20 de minute”, a povestit artistul care şi-a descgis sufletul în faţa celor doi, dar şi a telespectatorilor.

Pepe a mărturisit şi este foarte credincios și că merge la biserică des. "La Prislop am fost de trei ori, cred. Când ajungi acolo, te liniștești și ți se pare totul mult mai luminos și mai frumos. A doua zi când am venit de la Prislop am aflat că Raluca e însărcinată. Deci sunt semne divine care ți se arată", a povestit Pepe despre coincidenţa fericită care l-a făcut un tătic fericit.

image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
elena gheorghe   familie jpg
cub catalin botezatu animat gif
Daniel Buzdugan webp
Frumoasa influenceriță din Cluj a făcut o figură bună „pe sticlă” la ProTV
„Suntem niște părinți norocoși!”, a declarat artistul
FotoJet (18) jpg
FotoJet (12) jpg