Pepe a trecut la lopată, soţia se chinuie prin nămeţi cu fetiţele

Ultima actualizare:

    Pepe a dat zapada din  curte și din fața vilei  Foto: Blitz
Pepe a dat zapada din curte și din fața vilei Foto: Blitz

Raluca Pascu nu se teme de ger sau de zăpadă, ba chiar s-a aventurat marţi să ajungă cu maşina la grădiniţa privată a fiicelor ei, Maria şi Rosa. Dar, nici soţul acesteia, Pepe, nu a lenevit în casă, luptându-se cu nămeţii din curte şi din faţa casei. Deşi în ultimele zile Bucureştiul e îngropat sub zăpadă, solistul nu s-a speriat, dimpotrivă, şi-a amintit cu nostalgie de iernile când mergea la derdeluş.

Pepe (37 de ani) a făcut o alegere inspirată când a cerut-o de soţie pe Raluca (25 de ani). Nu de alta, dar, după un divorţ în stil italian, de Oana Zăvoranu, care voia să fie ţinută doar în puf, iată că Raluca nu este deloc o femeie cu pretenţii, ba chiar este o soţie şi o mamă care nu-şi pune poalele-n cap când dă de greu.

Ieri, pe un ger de crăpau şi pietrele (n.r. - în jur de -12˚C), ea şi-a înfofolit bine cele două fetiţe, pe Maria (5 ani) şi pe Rosa (2 ani), le-a urcat în bolidul ei pe patru roţi şi le-a dus la grădiniţa privată, care nu se află în vacanţă. Dar, până a ajuns la instituţia de învăţământ, bruneta a trecut printr-o adevărată aventură. A scos copiii pe rând din vilă, i-a urcat în jeep şi, după vreo 15 minute de şofat, a frânat în faţa grădiniţei. De data aceasta a schimbat tactica şi, pentru a nu-şi lăsa una dintre fetiţe în maşină, le-a luat pe amândouă la subraţ. Cu chiu cu vai, a reuşit să intre în clădire. Micuţele s-au amuzat teribil, deşi şi-ar fi dorit mai degrabă să se joace în nămeţi.

Tavi e păzit cu  străşnicie de Roua
Tavi e păzit cu străşnicie de Roua

În timp ce Raluca era ocupată cu micuţele, iată că Pepe şi-a făcut curaj şi a trecut la lopată, pentru a curăţa de zăpadă curtea, dar şi partea lui de trotuar. Şi, deşi alte vedete stau la gura sobei şi de-abia aşteaptă să apară ghioceii, iată că solistul chiar se bucură de iarnă: ”Este o iarnă grea, dar şi frumoasă. Îţi dă bătăi de cap mai ales când ninge toată noaptea, pentru că atunci când te trezeşti dimineaţa e foarte frig, iar maşina se încălzeşte mai greu. Dar, să vedem şi partea plină a paharului, pentru că în momentul când îmi iau fetele de la grădiniţă le trag cu sania şi uneori facem împreună şi un om de zăpadă”.

Raluca se teme ca fiicele  ei, Maria și Rosa,  să nu răcească, astfel  că le îmbracă gros și  nu le lasă în zăpadă
Raluca se teme ca fiicele ei, Maria și Rosa, să nu răcească, astfel că le îmbracă gros și nu le lasă în zăpadă

El şi-a amintit cu plăcere de iernile copilăriei lui: “Acum, dacă ninge, se închid şcolile. Pe vremuri nu era aşa, eu îmi amintesc de iernile în care mergeam la derdeluş, mă jucam cu copiii şi ajungeam şi la şcoală prin nămeţi”, a mai adăugat artistul.

Raluca și-a urcat  fetițele în mașină
Raluca și-a urcat fetițele în mașină

Tavi Colen s-a jucat cu câinele în zăpadă

Solistul Tavi Colen şi-a permis o scurtă vacanţă, după concertele de Sărbători, astfel că a avut mai mult timp să petreacă alături de imensul său câine, Roua, din rasa Kangal. Cei doi s-au jucat ieri în curtea vilei artistului din Capitală, nu înainte însă ca solistul să cureţe cu lopata poteca spre poartă, căci zăpada îi ajungea până la genunchi. Roua îl păzeşte  pe Tavi mai ceva ca un bodyguard. Cântăreşte peste 40 de kilograme şi nu este pretenţios la mâncare. Când se sprijină de Tavi,  Roua este înalt cât el.

Soția lui Pepe și-a  scos ambele fetițe  din mașină, pentru  a le duce la grădiniță.  A mers încet, ca  să nu alunece
Soția lui Pepe și-a scos ambele fetițe din mașină, pentru a le duce la grădiniță. A mers încet, ca să nu alunece

Dan Negru a rămas blocat în vila din Ghencea

Vedeta postului Antena 1 n-a putut ieşi, ieri, din curtea vilei sale de 450.000 € din Ghencea, pentru că maşinile de deszăpezire nu au mai ajuns şi pe strada lui, situată la 60 de metri de şosea. Dar, n-a pierdut vremea, a lucrat la scenariile emisiunilor sale şi a pregătit filmările de astăzi, de la Antena 1, prin telefon. Însă, s-a bucurat nespus când micuţii lui, Dora (7 ani) şi Bogdan (5 ani), s-au jucat ore întregi în zăpadă. Ei au fost supravegheaţi şi de Google, paznicul familiei Negru, un ciobănesc mioritic care cântăreşte în jur de 40 kg.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net