Pepe, dat în judecată de Oana Zăvoranu, la 8 ani de la divorţ

Ultima actualizare:

    Pepe susţine că  nu mai vrea să  îi dea apă la moară  fostei neveste
Pepe susţine că nu mai vrea să îi dea apă la moară fostei neveste

Oana Zăvoranu (45 de ani) continuă războiul cu Pepe Ionuţ Pascu (39 de ani). În 2018, bruneta l-a acuzat pe fostul soţ că i-ar fi stricat imaginea, cerându-i acestuia daune morale de 500.000 de euro. Cei doi se duelează în tribunal încă din 2011, anul despărţirii. Acum, ea insistă ca Pepe să fie urmărit penal.

Oana Zăvoranu şi Pepe au divorţat cu scandal în 2011, chiar de ziua ei de naştere. Şi-au refăcut vieţile, dar iată că tot nu au dat-o la pace  şi continuă războiul orgoliilor, în tribunal. După ce a pierdut mai multe procese penale pe care i le-a intentat fostul soţ, Ionuţ Nicolae Pascu, alias Pepe, Oana îl cheamă şi ea din nou faţa magistraţilor, conform plângerii penale de la Judecătoria Sectorului 3 din Bucureşti ce are ca obiect ”plângere soluţii de neurmărire / netrimitere în judecată (art.340NCPP)”.

Contactat de reporterii Click! avocatul Bogdan Cimbru, apărătorul artistului, ne-a declarat: ”Nu ştim nimic, nu am primit citaţie”.  Iar Pepe a adăugat: ”Încă nu am primit nici o citaţie. Cred că e supărată că nu sunt urmărit penal. Nu dau nici o declaraţie, ca să nu-i dau apă la moară”.

Cei doi au termen la proces pe data de 28 martie. Plângerea Oanei vine la un an de când a încercat să-i strice cântăreţului sărbătorile de Paşte. Zăvoranca a dat atunci declaraţii la Secţia 10 de Poliţie, cerându-i solistului daune morale pentru că i-a stricat imaginea. 

”Organele judiciare au constatat că Pascu Ionuţ (alias Pepe) a minţit în sesizările şi declaţiile date cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt. Este momentul ca Pascu Ionuţ Nicolae să răspundă penal şi să fie obligat la repararea integrală a prejudiciului moral suferit, evaluat la suma de 500.000 de euro”, spunea ea. Pepe a făcut în 2011 o plângere împotriva fostei soţii, acuzând-o că i-ar fi luat din fostul cămin conjugal suma de 75.000 de euro şi că i-ar fi vandalizat casa, după despărţire. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
Banner Dinu Maxer Miss Plajă
banner Julia Jianu png
Coca Andronescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net