Pepe, dat în judecată de Oana Zăvoranu, la 8 ani de la divorţ

image
Pepe susţine că nu mai vrea să îi dea apă la moară fostei neveste

Oana Zăvoranu (45 de ani) continuă războiul cu Pepe Ionuţ Pascu (39 de ani). În 2018, bruneta l-a acuzat pe fostul soţ că i-ar fi stricat imaginea, cerându-i acestuia daune morale de 500.000 de euro. Cei doi se duelează în tribunal încă din 2011, anul despărţirii. Acum, ea insistă ca Pepe să fie urmărit penal.

Oana Zăvoranu şi Pepe au divorţat cu scandal în 2011, chiar de ziua ei de naştere. Şi-au refăcut vieţile, dar iată că tot nu au dat-o la pace  şi continuă războiul orgoliilor, în tribunal. După ce a pierdut mai multe procese penale pe care i le-a intentat fostul soţ, Ionuţ Nicolae Pascu, alias Pepe, Oana îl cheamă şi ea din nou faţa magistraţilor, conform plângerii penale de la Judecătoria Sectorului 3 din Bucureşti ce are ca obiect ”plângere soluţii de neurmărire / netrimitere în judecată (art.340NCPP)”.

Contactat de reporterii Click! avocatul Bogdan Cimbru, apărătorul artistului, ne-a declarat: ”Nu ştim nimic, nu am primit citaţie”.  Iar Pepe a adăugat: ”Încă nu am primit nici o citaţie. Cred că e supărată că nu sunt urmărit penal. Nu dau nici o declaraţie, ca să nu-i dau apă la moară”.

Cei doi au termen la proces pe data de 28 martie. Plângerea Oanei vine la un an de când a încercat să-i strice cântăreţului sărbătorile de Paşte. Zăvoranca a dat atunci declaraţii la Secţia 10 de Poliţie, cerându-i solistului daune morale pentru că i-a stricat imaginea. 

image

”Organele judiciare au constatat că Pascu Ionuţ (alias Pepe) a minţit în sesizările şi declaţiile date cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt. Este momentul ca Pascu Ionuţ Nicolae să răspundă penal şi să fie obligat la repararea integrală a prejudiciului moral suferit, evaluat la suma de 500.000 de euro”, spunea ea. Pepe a făcut în 2011 o plângere împotriva fostei soţii, acuzând-o că i-ar fi luat din fostul cămin conjugal suma de 75.000 de euro şi că i-ar fi vandalizat casa, după despărţire. 

cub theo rose png
Screenshot (539) png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
Serbia Belgrad harta FOTO Shutterstock jpg
Kyriakos Mitsotakis FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg