Pepe îi răspunde Oanei Zăvoranu: "E cea mai mare greșeală din viața mea. Vorbește prost, de ani de zile, din frustrare"

image
Pepe și Oana Zăvoranu, în anul 2005foto: arhivă personală

A venit rândul lui Pepe să arunce în aer declarații despre căsnicia lui cu Oana Zăvoranu, după ce bruneta a făcut, la rândul ei, dezvăluiri picante, la podcastul lui Cătălin Măruță. Pepe s-a dezlănțuit într-o discuție cu Damian Drăghici.

Cei 11 ani de relație, dintre care 5 de căsnicie, sunt parcă șterși cu buretele de cei doi protagoniști, care nu au reușit să ajungă la un consens după divorțul pronunțat în 2011. Pepe (41 de ani) și Oana Zăvoranu (47 de ani) se faultează, cu declarații, ori de câte ori au ocazia. După ce Oana Zăvoranu a făcut spectacol în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, a venit rândul lui Pepe să dea replica, tot în cadrul unui podcast, dar al prietenului Damian Drăghici.

Pepe: "Numai tâmpenii spune. Dacă aș sta să le dezvolt, i-aș da motiv să apară la televizor"

”Mi se pare cea mai greșeală din viața mea. Ea e cea mai mare greșeală din viața mea, dar am învățat foarte multe și, învățând foarte multe din această greșeală, de aceea nu vreau să mai am legătură cu ea. Mă uit în trecut și nu îmi vine să cred: <Mă, ce dracu a fost în capul meu?>. Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste și iubire mă cert cu toată lumea. Dar când arunci cu noroi mi se pare mult. Nu a mai fost să fie, de ce mă ataci? Am văzut acum câteva zile, numai tâmpenii spune. Dacă aș sta să le dezvolt, i-aș da motiv să apară la televizor”, a declarat Pepe, în fața lui Damian Drăghici.

”Când mă uit înapoi, nu-mi vine să cred că am fost eu. Tot respectul, atât timp cât se discută civilizat, când nu ai cu cine să discuți, nu stai de vorbă. În cazul de față, nici măcar nu vreau să-i pronunț numele. Dacă tot apare fără motiv la TV, să nu apară că am vorbit eu de ea, pentru că vorbește prost de ani de zile din frustrare, pentru că nu-i mai răspund. Dacă i-aș răspunde, ar fi ok”, a declarat Pepe, invitat la podcast-ul lui Damian Drăghici.

Ce a spus Oana Zăvoranu

“Oana s-a despărțit de Pepe, nu Pepe de Oana. Eu am divorțat cu o lună înainte, dar el nu a știut. Eu am divorțat pentru că nu am mai vrut ca să mă ierte el pe mine. Noi convenisem cu avocații să nu spunem toată tărășenia cu Tudy, să ne despărțim civilizat, dar el s-a dus pe la emisiuni tv și a spus de tot. Eu nu-l mai iubeam pe Pepe. Așa cum m-am îndrăgostit de el, într-o zi nu am mai simțit nimic. Erau două luni de când eu tot veneam la 5-6 dimineața acasă, dormeam pe canapea. Epuizasem toate coafezele, toate prietenele. Știu, a fost mare tragedie că l-am înșelat!”, a dezvăluit Oana la podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și:

Oana Zăvoranu, tot adevărul despre divorțul de Pepe: „Nu-l mai iubeam, veneam acasă la 5 dimineața”

Pepe divorțează de Raluca Pastramă după 8 ani de căsnicie. ”Ea a hotărât să pună capăt”

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
alexandra 1 jpg
pom mosmon jpg
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj