Pepe revine ca prezentator al unei noi emisiuni de la Antena 1

simeon stalpnicul png
Pepe este şi jurat al emisiunii “Next Star”foto: arhiva personală

Dacă vă era dor de Pepe în ipostaza de prezentator, artistul revine pe sticlă din luna august, cu un nou proiect tv. Cântăreţul va fi gazda emisiunii "Gashka Mare", un show de divertisment ce va fi difuzat pe tronsomnul orar al emisiunii "Acces Direct", prezentată de Simona Gherghe şi preluată de Mireala Boureanu Vaida.

Emisiunea prezentată de Pepe este filmată în parcul acvatic Divertiland şi va debuta la 31 iulie. Noul show care îl are ca gazdă pe celebrul artist se va difuza în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 17.00. Este pentru prima dată, cel puțin în ultimii cinci ani, când Antena 1 programează o emisiune de divertisment în direct pe tronsonul "Acces Direct" și nu filme, aşa cum se întâmpla până acum în pauza de vară.  Show-ul va fi o competiție adresată oamenilor de rând, dar în cadrul căreia vor apărea și vedete. Potrivit formatului "Gashka Mare", două familii sau două găști de prieteni (trei-patru membri de fiecare echipă) se vor “duela” în probe haioase, probe fizice, quizz-uri și provocări "pe apă". Fiecare tabără va fi condusă de câte un căpitan. Aceștia vor fi Dorian Popa și Theo Rose. 

Pepe a confirmat că va reveni ca prezentator, după ce în trecut a fost gazda "Splash! Vedete la apă", show difuzat tot pe perioada verii.  "Vara asta îmi voi petrece vacanţa cu toţi românii. Şi sunt bucuros că ne vom vedea în direct, în fiecare zi, de luni până vineri, toată luna august. Aşa că vă sfătuiesc să vă înscrieţi în joc, pentru că va fi o competiţie frumoasă, veselă, haioasă, în care vă veţi distra foarte tare. Vor fi jocuri de familie, de îndemânare, jocuri care vă vor testa prietenia, toate însă extrem de amuzante”, a mărturisit Pepe.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
image png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
cub anamaria prodan bebeto png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
viceprimar istvan zsolt pap FB jpg
politistii dga au descins in ptf bors pentru perchezitii foto
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg