Pepe suferă după divorț, Zăvo, mai îndrăgostită ca oricând. Mesajul Oanei de ziua soțului ei

image
Oana Zăvoranu îi declară dragoste veșnică soțului ei, Alex Ashraf

Pepe suferă! Luni seară, acesta a anunțat în spațiul virtual că el și soția sa, Raluca Pastramă, au decis să divorțeze. A dat de înțeles că nu se mai înțeleg și că mama copiilor săi a luat hotărârea. În tot acest timp, Oana Zăvăranu pare mai îndrăgostită ca niciodată. Iată mesajul transmis de ziua bărbatului ei.

”La mulți ani, iubirea mea! Să ai parte de tot binele din lume și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care le ai în sufletul tau. Să avem o viațaă fericită împreună, plină de realizări și planuri pe care să ni le ducem la bun sfârșit sănătoși și cu sufletul împacat, să facem împreună și mai mult decât am făcut până acum. Te iubesc cel mai mult și cred că tu deja știi asta. Soția ta, iubita ta, prietena ta, partenera ta la bine și la rău, Oana!”, a scris Zăvo pe pagina sa de Facebook.

Ziua soțului ei, Alex Ashraf, a fost pe 31 octombrie, și au sărbătorit la un restaurant din Brașov. Acesta are 33 de ani, iar Oana 47 de ani, însă, nu se vede diferența de vârstă.

Cei doi s-au căsătorit în 2016 și par a fi un cuplu fericit. Mariajul Zăvorancei cu mai tânărul palestinian vine după o mare suferință.

image
Pepe și Oana Zăvoranu pe vremea când formau un cuplu

În 2011, a divorțat de Pepe (41 de ani), după o căsnicie de cinci ani. Atunci, s-a discutat intens despre faptul că Oana l-a înșelat pe cântăreț cu Tudy, iar separarea celor doi s-a făcut cu mult scandal.

Pepe a divorțat de Oana în 2011, iar un an mai târziu s-a căsătorit cu Raluca Pastramă

”Îmi pare rău de ea, de mine nu-mi pare rău. Nu am intrat cu ea în biserică și bine am făcut. Am realizat mai târziu lucrul asta. Tiriplic, ordinar, prost, cum vrea ea. Mi se rupe sufletul. Să zică ce vrea ea, să scap cât mai repede”, spunea Pepe în martie 2011, pentru Click!

La un an după separarea de Oana, acesta își găsise liniștea în brațele Ralucăi Pastramă (34 de ani). Cei doi s-au căsătorit în 2012 și au împreună două fetițe, Maria și Rosa.

Dar iată că luni seară Pepe a anunțat că divorțează și că de două săptămâni locuiește singur. Se vedea pe fața lui suferința, dar a spus că nu dorește să vorbească mai mult și că vor rămâne prieteni de dragul copiilor.  

Citește și: 

https://www.click.ro/vedete/romanesti/pepe-divorteaza-de-raluca-pastrama-dupa-6-ani-de-casnicie-ea-hotarat-sa-puna-capat

https://www.click.ro/vedete/romanesti/primele-imagini-de-la-nunta-oanei-zavoranu-ce-tinuta-purtat-biserica

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
Joe Biden FOTO Profimedia
alexandra 1 jpg
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj