Pepe, târât iar prin tribunale de Zăvo

22 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png
Pepe şi-a refăcut viaţa după divorţ. S-a căsătorit cu Raluca şi au împreună două fiice, Rosa şi Maria

Solistul Ionuţ Pascu Nicolae (37 de ani), alias Pepe, credea că va scăpa definitiv de Oana Zăvoranu, după divorţul lor în stil italian, din 2011. Iată însă că, deşi între timp el s-a recăsătorit şi are două fetiţe, solistul continuă să bată drumul la tribunal.

Oana Zăvoranu (43 de ani) nu se lasă până nu-l vede pe Pepe pedepsit! Supărată că dosarul procesului pentru violarea corespondenţei, pe care i l-a deschis fostului ei soţ, a fost clasat, Oana a depus o altă plângere penală împotriva lui Pepe. Cererea a fost înregistrată pe data de 11 noiembrie. “Plângerea este făcută împotriva unei soluţii mai vechi. Este vorba despre violarea corespondenţei, al cărui dosar a fost clasat. Oana o atacă, dar mişcarea ei este, din punctul meu de vedere, lipsită de scop şi de fundament”, a declarat Bogdan Cimbru, avocatul lui Pepe. 

simeon stalpnicul png
Oana vrea răzbunare

Bruneta îl informase încă de acum un an, pe Facebook, pe fostul ei soţ, că are de gând să-i intenteze două procese, unul pentru declaraţii mincinoase şi un altul pentru violarea corespondenţei (n.r. - Pepe i-a scotocit în calculator şi i-a găsit filmuleţul  în care amantul ei de atunci, Tudy, se masturba în baie): “Avocaţii mei vor depune o plângere penală reală pentru denunţ calomnios, vizavi de toate prejudiciile aduse prin acuzaţiile nefondate împotriva mea şi care mi-au distrus sănătatea, cariera şi imaginea. Voi repune pe rol dosarul în care acest Pascu (Pepe – n.r.) îmi violează corespondenţa personală. Cioacă a făcut şase luni de puşcărie că i-a spart e-mail-ul Elodiei”, spunea Oana. Dar şi artistul şi-a dorit ca fosta lui soţie să fie pedepsită şi să facă ani buni de închisoare, acuzând-o că i-a furat 75.000 de euro din puşculiţă şi că i-a vandalizat casa.

1 anda adam jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png