Perchezi┼úii acas─â la Anca Lungu! So┼úul ┼čtiristei, vizat de DNA

2 februarie 2015
image
┼×tefan Lungu, vizat de DNA. Fostul consilier al Elenei Udrea este c─âs─âtorit cu Anca Lungu ┼či au ├«mpreun─â o feti┼ú─â de 8 luni, NataliaFoto: arhiv─â personal─â

┼×tefan Lungu, so┼úul Anc─âi Lungu, este vizat de DNA. Luni diminea┼ú─â, procurorii au f─âcut perchezi┼úii la locuin┼úa lui din Corbeanca.

Procurorii DNA fac, luni, 18 perchezi┼úii ├«n Bucure┼čti ┼či patru jude┼úe, la sediile mai multor firme ┼či la persoane suspectate de fapte de corup┼úie, ├«n dosarul "Gala Bute". Printre locuin┼úele perchezi┼úionate se afl─â ┼či cea a lui ┼×tefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea. ┼×tefan Lungu urmeaz─â s─â fie audiat de DNA.

Potrivit MEDIAFAX, ├«n dosarul "Gala Bute" sunt noi infrac┼úiuni de corup┼úie care vizeaz─â fo┼čti angaja┼úi ai Ministerului Dezvolt─ârii din perioada ├«n care institu┼úia a fost condus─â de Elena Udrea. Anchetatorii suspecteaz─â c─â s-ar fi fraudat fondurile Ministerului Dezvolt─ârii, ├«n perioada mandatului Elenei Udrea, pentru a fi trecute ├«n patrimoniul lui Rudel Obreja ┼či pentru ca acesta s─â ob┼úin─â un credit de la BRD.

Omul de afaceri Adrian G─ârdean, care controleaz─â SC Termogaz Company SA, este suspectat c─â a transferat ├«n contul SC Europlus Computers SRL sumele de 900.000 de lei, la 28 decembrie 2011 ┼či 2,1 milioane de lei, la 29 decembrie 2011.

"Pentru a justifica aceste plăţi, între cele două societăţi comerciale s-a încheiat un contract de publicitate având ca obiect prestarea de servicii cu ocazia galelor de box ce urmau să fie organizate de Obreja Rudel", se arată în documentele citate.

DNA arat─â, ├«ntr-un comunicat de pres─â, c─â ├«n aceast─â cauz─â se fac cercet─âri care vizeaz─â s─âv├ór┼čirea unor infrac┼úiuni de corup┼úie ┼či asimilate celor de corup┼úie, ├«n cadrul unor proceduri de achizi┼úie, prin programe finan┼úate din fonduri publice ┼či din fonduri europene.

┼×tefan Lungu a primit 700.000 lei de la Termogaz Company SA

Potrivit Rom├ónia TV, ┼×tefan Lungu a primit, ├«n anul 2010, ├«n mai multe tran┼če, suma de aproximativ 700.000 de lei de la societatea Termogaz Company SA, pentru a-┼či folosi influen┼úa fa┼ú─â de angaja┼úi din cadrul ministerului, ├«n vederea efectu─ârii pl─â┼úilor prin care erau finan┼úate contractele de lucr─âri publice, potrivit unor surse judiciare.

Pentru a ascunde natura pl─â┼úilor efectuate de Termogaz Company SA au fost ├«ntocmite mai multe contracte fictive de achizi┼úie, prin interpunerea S.C. Last Time Studio S.R.L. C├ómpina (societate controlat─â de Lungu ┼×tefan ┼či unde calitatea de asociat ┼či administrator apar┼úinea la acel moment mamei sale Lungu Elena ) ├«n raporturile dintre Termogaz Company ┼či furnizorii obi┼čnui┼úi ai acestei societ─â┼úi.

Banii ar fi fost livra┼úi ├«n mai multe tran┼če, iar pentru a ascunde natura acestor pl─â┼úi, au fost ├«ntocmite mai multe contracte fictive de achizi┼úie, mai men┼úioneaz─â sursa citat─â.

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
BeFunky collage (7) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg
reghe prodan jpg
anda adam png