Percheziţii la Brigitte și Florin Pastramă, într-un dosar de măşti de lux contrafăcute

florin pastrama brigitte png
Brigitte, purtând masca Luis Vuittonfoto: BLITZ / CLICK!

Brigitte și Florin Pastramă s-au trezit în dimineața zilei de 22 iulie cu Poliția peste ei! Oamenii legii au efectuat percheziții la locuința acestora, după ce ar fi vândut măşti de protecţie contrafăcute. La finalul descinderilor, Brigitte, împreună cu actualul soț, Florin Pastramă, vor fi duși la audieri.

Fosta soție a lui Ilie Năstase este vizată în dosarul poliţiştilor de la Investigarea Criminalităţii Economice, după ce ar fi comercializat, prin intermediul unui site, dar şi pe o platformă cunoscută de comerţ, măşti de protecţie contrafăcute, reprezentând anumite branduri de lux.

“Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute. Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2", se arată într-o informare a Poliţiei, potrivit Antena 3.

brigitte pastrama 2 jpeg
Brigitte și Pastramă, surprinși la cumpărături, luna trecutăfoto: BLITZ

Brigitte, probleme în afaceri

Brigitte și Florin Pastramă sunt împreună din anul 2019, cei doi devenind un cuplu chiar la emisiunea “Ferma”, de la Pro TV. Brigitte și Florin Pastramă au investit în diverse afaceri de când sunt împreună, însă nu le-a mers prea bine. La începutul anului 2020, aceștia au deschis împreună o shaormerie, care a dat faliment pe pandemie. Nici afacerea cu haine de firmă pe care Brigitte o avea în nordul Capitalei nu a mers, așa că a închis-o, spunând că a pierdut 100.000 de euro. Brigitte se ocupă acum de restaurantul rămas de la Ilie Năstase, unde organizează petreceri. Și acesta însă se confruntă cu probleme după ce recent toți angajații au dat bir cu fugiții, ca să se angajeze la mare. ”M-am trezit că plecaseră toți. A rămas doar managerul. A trebuit să fac eu singură mâncare pentru 70 de oameni că aveam petrecere luată de mult, dăduseră oamenii banii!”, a spus aceasta, aseară, la “Xtra Night Show”.

Cât costau măștile vândute de Brigitte

În decembrie 2020, soția lui Florin Pastramă își făcea super reclamă pe rețelele de socializare cu măști de protecție „Măști textile cu brand - 70 lei, măști de gura pentru restaurante si saloane - 21 lei”, a scris Brigitte în dreptul imaginilor. Pe site-ul www.mastidefirma.ro, Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, au devenit și ei modele pentru propriile măști. Dar nu orice fel de măști, ci inscripționate cu Gucci sau Louis Vuitton. 

Citește și:

Brigitte Pastramă: „Toate business-urile mele s-au dus în cap”. Și-a concediat menajera, ca să facă economii

EXCLUSIV Brigitte și Pastramă, probleme în afaceri: pandemia le-a închis șaormeria. Ieri, sute de clienți, azi, imagini dezolante

cub andreea antonescu png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
brenciu si nevasta jpg
laura cosoi
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE