Petre Roman a descoperit marea calitate a soţului Oanei


    Petre Roman, la nunta Oanei '
Petre Roman, la nunta Oanei '

Oana Roman şi Marius Elisei s-au cununat religios şi şi-au botezat fiica, pe Maria Isabela, duminică. La petrecerea de după, care a avut loc la Palatul Ştirebey, s-a strâns crema lumii mondene. Evident, tatăl Oanei, Petre Roman, nu a lipsit de la eveniment.

Fostul premier a venit însoţit de soţia sa, Silvia Chifiriuc şi de băieţelui lor de patru ani, Petrus. Ca orice tată mândru, Petre Roman şi-a condus fata la altar. Emoţionant, el a povestit că evenimentul a fost unul perfect. În plus, politicianul a fost impresionat de nepoţica lui, care a fost foarte cuminte. Cât despre ginerele său, Petre Roman a recunoscut că Marius e potrvit pentru Oana şi nu are ce sfaturi să îi dea.

Oana Roman, Marius şi Maria Isabela
Oana Roman, Marius şi Maria Isabela

"Petrecerea a fost impecabilă din toate punctele de vedere. Succesiunea cântăreţilor şi a muzicii a fost bine aleasă, meniul - variat, sala - generoasă. Ambele ceremonii au fost foarte reuşite, iar nepoţica mea m-a impresionat de-a dreptul. A fost foarte liniştită nu doar când a fost botezată, ci şi pe parcursul petrecerii, când a privit curioasă oamenii. Cu Marius am discutat de mai multe ori. Îmi place şi nu am ce sfaturi să-i dau. Are o anumită răbdare şi asta e încurajator pentru relaţia lor", a mărturisit Petre Roman, conform ziarulring.ro. 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
Mihai Bendeac FOTO Facebook
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg