Petre Roman a descoperit marea calitate a soţului Oanei

Ultima actualizare:

    Petre Roman, la nunta Oanei '
Petre Roman, la nunta Oanei '

Oana Roman şi Marius Elisei s-au cununat religios şi şi-au botezat fiica, pe Maria Isabela, duminică. La petrecerea de după, care a avut loc la Palatul Ştirebey, s-a strâns crema lumii mondene. Evident, tatăl Oanei, Petre Roman, nu a lipsit de la eveniment.

Fostul premier a venit însoţit de soţia sa, Silvia Chifiriuc şi de băieţelui lor de patru ani, Petrus. Ca orice tată mândru, Petre Roman şi-a condus fata la altar. Emoţionant, el a povestit că evenimentul a fost unul perfect. În plus, politicianul a fost impresionat de nepoţica lui, care a fost foarte cuminte. Cât despre ginerele său, Petre Roman a recunoscut că Marius e potrvit pentru Oana şi nu are ce sfaturi să îi dea.

Oana Roman, Marius şi Maria Isabela
Oana Roman, Marius şi Maria Isabela

"Petrecerea a fost impecabilă din toate punctele de vedere. Succesiunea cântăreţilor şi a muzicii a fost bine aleasă, meniul - variat, sala - generoasă. Ambele ceremonii au fost foarte reuşite, iar nepoţica mea m-a impresionat de-a dreptul. A fost foarte liniştită nu doar când a fost botezată, ci şi pe parcursul petrecerii, când a privit curioasă oamenii. Cu Marius am discutat de mai multe ori. Îmi place şi nu am ce sfaturi să-i dau. Are o anumită răbdare şi asta e încurajator pentru relaţia lor", a mărturisit Petre Roman, conform ziarulring.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net