Petre Roman, în videoclipul Silviei Chifiriuc. Ce declarații de dragoste și-au făcut la "Vorbește lumea"

Ultima actualizare:
Petre Roman poartă tot timpul ținute colorate și la modă
Petre Roman poartă tot timpul ținute colorate și la modă

În iulie au împlinit 11 ani de căsnicie și aproape 11 ani are și rodul iubirii lor, Petrus. Silvia Chifiriuc (48 de ani) și Petre Roman (74 de ani) își consumă discret mariajul și doar pozele tip paparazzi sau rarele apariții TV ne mai scot la lumină detalii din intimitatea lor. Azi, 26 noiembrie, ei au fost invitați la emisiunea "Vorbește lumea", de la PRO TV, unde au fost romantici unul cu celălalt, dar unde au făcut și câteva dezvăluiri.

Silvia Chifiriuc a făcut și o dezvăluire-bombă. Artista a declarat că urmează să lanseze un videoclip, în care va apărea și soțul ei, Petre Roman. Fostul premier al României a mărturisit că ideea a fost a soției sale, atunci când au mers împreună la Sinaia. „Am finalizat un proiect muzical. E un cântec foarte frumos de dragoste. E un dar muzical pentru fanii mei. Acolo îl vor putea asculta și vedea. Am filmat la Sinaia împreună. Cu o zi înainte m-am gândit că merg la Sinaia și mi-a zis: «nu vrei să te însoțesc?» Și am spus: «Ba da, cum să nu?!». Și atunci mi-a venit ideea că iubirea mea trebuie să fie cu mine în acest clip frumos”, a spus Silvia Chifiriuc la PRO TV

Silvia Chifiriuc își cumpără flori și singură și se bucură de moment ca o adolescentă
Silvia Chifiriuc își cumpără flori și singură și se bucură de moment ca o adolescentă

Petre Roman: "Foarte des îi aduc, dar nu suficient de des"

Petre Roman a dezvăluit și cum s-au cunoscut „Prima dată când ne-am cunoscut așa a început. I-am sărutat mâna cu o atitudine romantică, care nu putea să fie decât bănuită”. Silvia Chifiriuc a completat: „Iar eu i-am admirat mâinile, care sunt unele foarte frumoase”.

Din categoria romantism, Petre Roman și Silvia Chifiriuc au mai scos câteva dezvăluiri despre familia lor. Pere Roman și-a reproșat că nu îi oferă solistei flori atât de des pe cât și-ar dori ea. „Lipsa mea cea mai grea în raport cu Silvia e că nu îi aduc flori întotdeauna, iar e foarte sensibilă la flori. Foarte des îi aduc, dar nu suficient de des”, a spus Petre Roman. „Recuperează când mergem pe munte. Are el un gest atât de drăguț și de delicat și vine cu buchețelul de flori, sunt culese din iubire, gingașe”, a completat Silvia Chifiriuc.


    Petre Roman poartă tot timpul ținute colorate și la modă
Petre Roman poartă tot timpul ținute colorate și la modă

S-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc în 2009

Petre Roman a divorțat de Mioara Roman în 2007, după un mariaj care a durat 34 de ani. Ulterior, în 2009, fostul prim-ministru s-a căsătorit cu Silvia Chirifiuc, cu care are un băiat, pe Petrus, în vârstă de 11 ani. ”Când l-am cunoscut pe Petre, el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte. Eram la facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. Chiuleam de la cursurile de operă ca să prind trenul, că aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte. Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace”, povestea Silvia Chifiriuc la "Acces Direct" (Antena 1).

Citește și:

FOTO La 73 de ani, Petre Roman începe să semene cu Arnold. Dieta, trucurile și programul sever care îl mențin tânăr

Șoc! Cum s-a transformat Petre Roman de dragul soției tinerele! Haine de adolescent și siluetă silfidă

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net