Petre Roman și soția, surprize în emisiunea lui Fuego. Uite ce mare a crescut fiul lor, Petrus!

image
Petre Roman, Silvia Chifiriuc și micul Petrus, invitații lui Fuego la TVR2

Fiul lui Petre Roman (74 ani) și al Silviei Chifiriuc (48 ani), Petrus, care va împlini 11 ani pe 7 noiembrie, a crescut și este foarte frumușel. Puștiul este elev în clasa a V-a la Școala Franceză și a moștenit atât frumusețea mamei sale, cât și farmecul tatălui, care făcea furori pe vremuri în rândul persoanelor de sex feminin.

Familia Roman a acceptat invitația lui Paul Surugiu-Fuego (44 ani) de a veni în platoul emisiunii ”Drag de România mea”, transmisă duminică (4 octombrie), la TVR 2, de la ora 15.00. Petre Roman ne va oferi o lecție de umanitate și ne va vorbi despre valorile neamului, iar Silvia Chifiriuc are daruri muzicale și-un duet cu Fuego.

Acum doi ani, Petrus și tatăl său au participat la emisinea "Aici eu sunt vedeta", de la Antena 1, unde cel mic a dat destule din casă. În râsetele publicului, el și-a pârât tatăl, care are obiceiul de a stinge luminile din casă, pentru că nu-i place risipa. A mai spus și că Petre Roman e mare amator de drumeții pe munte și că atunci când era mai mic îl punea într-un rucsac special și plecau amândoi în drumeții.

Petre Roman: "Petrus este un copil care gândește frumos"

„Îmi cunosc bine copilul, pe Petrus. Este un copil care reacționează și gândește frumos. E așezat temeinic în ce gândește și, câteodată, are și mult umor. Așadar, mă aștept la lucruri bune”, spunea Petre Roman. În primăvara anului 2017, băiețelul a defilat pe un podium de modă, alături de mama lui, la o prezentare de la Romexpo. ”Mi-aş dori o fetiţă, mai ales pentru că mama mea a vrut foarte mult să aibă o nepoţică. Deocamdată, ne bucurăm de băieţelul pe care îl avem. Suntem mândri că îi place să înveţe. Studiază la Şcoala Franceză şi s-a integrat foarte bine, deja este în al patrulea an şi vorbeşte foarte bine franceza”, a apus Silvia pentru Click!.

Citește și:

FOTO La 73 de ani, Petre Roman începe să semene cu Arnold. Dieta, trucurile și programul sever care îl mențin tânăr

EXCLUSIV Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, radiază la 48 de ani. Ținută îndrăzneață, zâmbet de femeie îndrăgostită

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
marilyn monroe
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
pistolul cu bile bacau jpeg
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png